Hud and ipoker
Results 1 to 4 of 4

Thread: Hud and ipoker

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    52

    Default Hud and ipoker

    The hud isnít working and also in the report it shows as lost hands that I actually won

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,564

    Default

    Please update to this version
    http://www.holdemmanager.com/Downloa...pdate_8699.exe

    i) Please try to vacuum/analyze and reindex your database - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...29#maintenance

    ii) If you continue to have problems, try the following:

    Try creating a new DataBase and import a small portion of your \HM2Archive so you can see if the problem exists in the new DB - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...y+played+hands

    If the new database seems to work properly, it sounds like your database might be corrupt. Please continue to use the new database and import the rest of your hands using the steps above. This is why regular backups are a good idea. If your database becomes corrupt you can restore a backup and only have to import the most recent hands (that were played after the backup was created) and edit any tournament results if necessary. I recommend keeping at least the most recent 2 or 3 backups in case the most recent one does not restore properly you can try the previous backup.

    Here is a FAQ explaining how to backup your database and all settings in one easy step - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...onfigs+work%3F
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    52

    Default

    Edit: it’s a Windows defender update that causes the issue , do you know how to prevent it? Basically it doesn’t make me connect to postgres
    Last edited by tormento; 11-14-2020 at 01:03 PM.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,577

    Default

    Quote Originally Posted by tormento View Post
    Edit: it’s a Windows defender update that causes the issue , do you know how to prevent it? Basically it doesn’t make me connect to postgres
    This is usually a firewall or windows update issue and the following guide gives a step by step guide:
    http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...rt+PostgreSQL+

    If you continue to have problems:

    Please zip/attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 05-14-2015, 01:34 AM
  2. Stars and Ipoker - Ipoker keeps stealing focus
    By struferga in forum Table Ninja 2
    Replies: 3
    Last Post: 03-11-2015, 12:53 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-11-2014, 08:16 PM
  4. Replies: 19
    Last Post: 03-15-2013, 05:17 PM
  5. Replies: 18
    Last Post: 03-08-2013, 12:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •