HM3 doesn't start - Page 4
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 49
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    19

    Default

    Quote Originally Posted by steleasss View Post
    worked!!
    Thanks
    yesterday after the update it worked normally but today I have the same problem. It hangs in the loading window again.

  2. #32
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    6

    Default

    I tried the old one and new one still didnt work out. I am not sure if it is because of update of Windows.

    https://i.gyazo.com/5b5a8e05be05cdc3...5b0da56203.png


    I close HM3 here and suddenly it doesnt work out. :/

    https://i.gyazo.com/88aaabb3a990d641...3272f14931.png


    I dont know where is the main mistake.

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    Since version 3.1.13 HEM3 isn't working anymore with Winamax (Hud scaling issues) . Is it possible to have a fix for people using 3.1.12 versions ? I mean everything was working fine until yesterday, should be possible to revert whatever change that has been made.

  4. #34
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    5

    Default

    Sorry double post
    Last edited by NastyRabbit; 11-12-2020 at 11:30 AM. Reason: double post

  5. #35
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,750

    Default

    Quote Originally Posted by steleasss View Post
    yesterday after the update it worked normally but today I have the same problem. It hangs in the loading window again.
    Quote Originally Posted by SickDjoker View Post
    I tried the old one and new one still didnt work out. I am not sure if it is because of update of Windows.

    https://i.gyazo.com/5b5a8e05be05cdc3...5b0da56203.png


    I close HM3 here and suddenly it doesnt work out. :/

    https://i.gyazo.com/88aaabb3a990d641...3272f14931.png


    I dont know where is the main mistake.
    Please create a support ticket via the 'Contact Support' link with a link to this thread and your forum username. Please reproduce the problem and attach a set of log files and a screenshot and detailed description of the issue in the support ticket you created.

  6. #36
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,750

    Default

    Quote Originally Posted by NastyRabbit View Post
    Since version 3.1.13 HEM3 isn't working anymore with Winamax (Hud scaling issues) . Is it possible to have a fix for people using 3.1.12 versions ? I mean everything was working fine until yesterday, should be possible to revert whatever change that has been made.
    Quote Originally Posted by NastyRabbit View Post
    Version 3.1.13 doesn't work well with winamax ( Hud scaling issues) . Can we get a fix for people using 3.1.12 please ?
    This issue has been documented in detail and provided to the developers to resolve. It is a result of the new Winamax client that we are trying to add support for to HM3. It is impossible for us to release a new version of 3.1.12.0 that will run as a result of the issues we had yesterday with 3.1.13.0.

    HUD-34: Winamax - HUD scalling not correct after adding support for new client

    I do not have an estimate for when this issue will be resolved. We do not give estimates until it has been confirmed as implemented/resolved by our testers and the release is imminent.

    You will receive a prompt to update HM3 any time there is an update available as long as you have enabled the Tools - Settings - General - [x] 'Check for Updates' and [x] 'Prompt for beta updates' options. You can check for new updates via the HM3 - Help - 'Check for updates...' option. You can also check for updates and release notes in our HM3 Releases forum - https://forums.holdemmanager.com/forumdisplay.php?f=278 - or in our FAQs - https://support.holdemmanager.com/su.../Release-Notes

  7. #37
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    19

    Default

    Quote Originally Posted by steleasss View Post
    yesterday after the update it worked normally but today I have the same problem. It hangs in the loading window again.
    Solved!!!
    I ran the beta updated from yesterday again and i did repair. After this the HM3 opened and I made the new official update.

  8. #38
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    Please create a support ticket via the 'Contact Support' link with a link to this thread and your forum username. Please reproduce the problem and attach a set of log files and a screenshot and detailed description of the issue in the support ticket you created.
    I have already sent a report. When I get the response?

  9. #39
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    Please create a support ticket via the 'Contact Support' link with a link to this thread and your forum username. Please reproduce the problem and attach a set of log files and a screenshot and detailed description of the issue in the support ticket you created.

    I have already sent a report. When I get response?

  10. #40
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    Please create a support ticket via the 'Contact Support' link with a link to this thread and your forum username. Please reproduce the problem and attach a set of log files and a screenshot and detailed description of the issue in the support ticket you created.
    I have already sent a report. When I get response?

Similar Threads

  1. How does HM3 "decide" to start a new session in "LivePlay" tab?
    By polarop in forum HM3 General Support
    Replies: 3
    Last Post: 02-14-2021, 12:36 PM
  2. Since new beta HM3 doesn´t start anymore
    By OMG_Bata_Illic in forum HM3 Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 04-09-2020, 05:03 AM
  3. HM3 start when start Windows 10
    By Padrinobta1 in forum HM3 Feature Requests and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2020, 10:26 AM
  4. HM3 Complete deletion of Database start FRESH
    By klever187 in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 06-10-2018, 09:38 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 04-24-2012, 08:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •