Pc formatted HUD doesn't work (pokerstars)
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    20

    Default Pc formatted HUD doesn't work (pokerstars)

    Hi, I had formatted my pc, after installing pokerstars and holdem manager 2 the HUD doesn't work







    Any advice ? thanks

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,493

    Default

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screenshot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD.* It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    20

    Default

    Hi udbrky, thanks for your reply

    I tried to [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' but still doesn't work

    Informatin you asked:











    HM2logs + Hand History .txt [removed private link for privacy reasons]






    other infomation:

    Zoom tables shows hud but had counting remain to zero








    Manual hand importing gets error




    thanks for the support.
    Last edited by fozzy71; 09-25-2020 at 11:18 AM.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,329

    Default

    The feature logging will not make the HUD work, it just adds additional logging for us to review when you send the logs in a support ticket.

    The link you posted for the logs/hands was private so we could not access it. You need to make it accessible by anyone with the link and send them to us in a support ticket with a link to this thread.

    We also do not want you posting those logs in the forums for your own privacy and security reasons. They need to be sent in a support ticket as we instructed in the previous reply.

    If the hands are not importing even manually then they are most likely not being written in English, but your first image you posted shows that they were in English at that time.

    Make sure the poker client and hand histories are both in English. If it is not, you need to change it in the Lobby Options and restart the poker client or reinstall the software and choose English.*

    Try creating a new folder on your computer such as C:\StarsHands and C:\StarsTourneys then setup PokerStars to save the hands/results here in their Options > Instant Hand History menu and setup HM2 to Auto Import from here in the Options > Site Setup menu.* Make sure you delete all the unused auto import folders for the site's default hand history path.

    If you continue to have problems:

    a) Please create a support ticket via the Contact Support link and if there is a forum thread with additional information please link to this thread. In the ticket send all the following:

    b) Please follow the instructions in this FAQ and reply back with the answers to the 12 questions in that FAQ. Those answers should help us quickly identify your issue, skipping questions will just mean we have to ask again in the next email and will delay the resolution of the issue.

    c) Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu.

    d) Please reproduce the problem and:
    - Attach a screenshot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*
    - Close HM2 and send your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing.

    * All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD.* It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    20

    Default

    ticket sended, thanks

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    1

    Default

    this happened to me as well ! one more thing i would really like to see is the colorblind option

  7. #7
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,329

    Default

    Quote Originally Posted by browneye View Post
    this happened to me as well !
    Please update to the latest beta version - http://www.holdemmanager.com/downloa...ger_2_Beta.exe

    - After downloading, you should right-click the file, go to properties and click unblock.*
    * If you do not see an 'unblock' option you can ignore this step.
    - Then, right click the file and run as administrator.

    If you continue to have problems:

    Please create a support ticket via the Contact Support link and if there is a forum thread with additional information please link to this thread. In the ticket send all the following:

    Please follow the instructions in this FAQ and reply back with the answers to the 12 questions in that FAQ. Those answers should help us quickly identify your issue, skipping questions will just mean we have to ask again in the next email and will delay the resolution of the issue.

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu.

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screenshot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*
    - Close HM2 and send your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing.

    * All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD.* It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.



    Quote Originally Posted by browneye View Post
    one more thing i would really like to see is the colorblind option
    All development of new features, tools and game type support will be focused on HM3. We will continue to support HM2 for bug fixes and parser updates until an end of life (“EOL”) date of December 31, 2020. HM2 will continue to work after that date until such a time as one of your sites releases a major update that breaks HM2 functionality in some way for those hands or tables. See this FAQ for more information.

    What exactly do you want to see changed, and how do you want to see it changed, so we can consider some improvements for HM3?

Similar Threads

  1. I formatted my PC and cant get HEM to work!
    By Arecal in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2010, 01:53 PM
  2. Just formatted..
    By mavoor in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2009, 02:01 PM
  3. Formatted my comp
    By bannanguard in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2009, 02:10 PM
  4. Previous winnings lost when PC got formatted
    By azl6573 in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 07-19-2009, 11:37 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 06-19-2009, 09:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •