Not all my hands appear in the HUD when I am in the raplayer
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    4

    Default Not all my hands appear in the HUD when I am in the raplayer

    Good afternoon and first of all, forgive my English, which is not very good.
    I have started using HM3 and I am still a bit lost, I have a problem and it is that in the raplayer I cannot see all the hands that I have played in my HUD, if for example I have played 2000 hands only 54 appear, I wanted to know how can I configure HM3 to show all hands played to date on my HUD, thanks.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,496

    Default

    This issue has been documented in detail and provided to the developers to resolve. If you want to be notified when it is fixed please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HMT-1428 Is Resolved" in the subject line and body of the email.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    4

    Default

    Ok, thanks.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,340

    Default

    There is no option to view lifetime hero stats in the replayer currently. It was possible in early testing but it caused performance issues so we had to disable it at that time.

    There is a method to enable it manually but it can cause performance issues as mentioned, and it will also cause the live hero HUD to behave the same way which would mean losing the ability to see your table image/stats at each table which you may not like (and it could also cause performance issues when playing live). If you want the instructions on how to do this, I posted them on our forums.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    4

    Default

    Ok, thank you very much for the clarification, I hope that in the future it can be done without affecting performance, greetings and thank you very much for your attention.

Similar Threads

  1. Hud doesnt appear on FTP in MTT but in Freerolls all ok
    By asfagel in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2011, 05:24 PM
  2. Hud does not appear in all Rush tournament. Bug or not
    By lastreplay in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2011, 10:23 AM
  3. HUD wont appear on all tables due to same T name i think
    By Obsidien in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 11-28-2010, 01:57 PM
  4. hands show in hud but don't appear in HM at all
    By hehe1212 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2009, 07:21 PM
  5. Holecards report; any way to make all hands appear?
    By hanzfat in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2008, 03:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •