HUD Configuration Question - Hero Stats
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    6

    Default HUD Configuration Question - Hero Stats

    Hello,

    I would like to see the total number of Net Chips won historically for the Hole Cards of the Hero. How would I go about doing this?

    I would also like to see # of total hands and VPIP for this hand as well, historically.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,457

    Default

    Use the Hole Cards report in the Preflop section.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by udbrky View Post
    Use the Hole Cards report in the Preflop section.
    I would like it in the HUD, not in the reports. Scrolling sucks and when you are multi-tabling isn't practical.

    Thoughts?

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,200

    Default

    This is not possible to display in the HUD for each individual hand. We have a general net won and vpip stat in the stats picker but not for each individual hole card possibility.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    This is not possible to display in the HUD for each individual hand. We have a general net won and vpip stat in the stats picker but not for each individual hole card possibility.
    Feature Request? Seems like a fairly straight forward item to add.

    Is there something similar like "Hand Group (Sklansky)" that could get me part way there?

    Thanks!

  6. #6
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,200

    Default

    Our QA/Testing Manager is offline today but I will ask him about this when he is back online to see if it would be possible and if he wants to write up the feature request.

    We do have that stat for the HUD but it doesn't appear to do what you want it to, and I am not really sure what it is, or is supposed to be, doing from a quick test of it in the replayer.

    2020-09-09_11h11_31.png

    2020-09-09_11h17_57.png

    You may be able to do something closer to what you want using NoteCaddy but I do not use or provide support for NC so you will have to ask if NC has such a feature in the NoteCaddy Support sub-forum.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    6

    Default

    Yes, I'm trying out Sklansky now but it seems to be a hand behind.
    Doesn't show me the current hand but the previous hand.

    HandGroupDelay.png

    According to https://www.thepokerbank.com/strateg...lansky-groups/, QJo is a 5. My previous hand was absolutely a 9 (or sad).

  8. #8
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,200

    Default

    The HUD uses stats from the previous hand(s) that were imported so that sklanksy stat is working as it should currently (based on the previously imported hand) because it has no way to know you are holding QJo in the current hand. This stat is actually not even meant to be available or used in the HUD. It is a grouping stat meant to be used in Situational Views or Reports.

    Note: The QA/Testing Manager also confirmed that your original request for historical net won chips by hole cards of the hero is not possible to do for HM3 (or HM2) but NoteCaddy can likely do it.
    Last edited by fozzy71; 09-11-2020 at 08:29 AM. Reason: oops, I mentioned just hm2 and not hm3

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    The HUD uses stats from the previous hand(s) that were imported so that sklanksy stat is working as it should currently (based on the previously imported hand) because it has no way to know you are holding QJo in the current hand. This stat is actually not even meant to be available or used in the HUD. It is a grouping stat meant to be used in Situational Views or Reports.

    Note: The QA/Testing Manager also confirmed that your original request for historical net won chips by hole cards of the hero is not possible to do for HM2 but NoteCaddy can likely do it.
    I'm using HM3. Does that make a difference?

  10. #10
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,457

    Default

    Quote Originally Posted by scubasteve_kw View Post
    I'm using HM3. Does that make a difference?
    No, it is the same. This is not a stat for live play.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Hero HUD showing lifetime stats + no vs hero stats
    By conoval in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2015, 02:28 PM
  2. Hud lagging - configuration question
    By KillerQueen in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 11-28-2013, 09:39 AM
  3. Hero stats appearing (dissable hero in hud activated)
    By sebalpda in forum Manager General
    Replies: 7
    Last Post: 08-09-2012, 11:13 PM
  4. HUD Stats Configuration
    By TheAnavar in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2009, 05:30 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-14-2009, 10:55 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •