HUD Configuration Question - Hero Stats - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,204

    Default

    I am sorry about that HM2 typo. I meant to type HM3 in that post above. I edited the post above.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    I am sorry about that HM2 typo. I meant to type HM3 in that post above. I edited the post above.
    No apologies necessary.

    Could I put in a feature request that this is a live stat?

  3. #13
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,204

    Default

    Quote Originally Posted by scubasteve_kw View Post
    No apologies necessary.

    Could I put in a feature request that this is a live stat?
    HM3 (and HM2) do not have any live tracking features. HM2 had them originally but we disabled the 'Live Tracking' feature required to power them many years ago as it was only working on Stars at the time and they no longer allow such a feature. We do have a feature request to add a 'Live Tracking' feature to HM3 to power a positional HUD. If that is eventually developed it could also allow for live pot odds, a 'line taken HUD stat', etc to be developed after that. There is no estimate for if/when this live tracking engine might be coded to power these types of features.

    If you want to be notified if/when live tracking is added please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HMT-2047 Is Resolved" in the subject line and body of the email.

    I will add a link to this thread and your request to that ticket so that if/when live tracking is added for this positional HUD feature request that the QA/Testing Manager can then write up a request to make the 'Hand Group (Sklansky)' stat able to be current for the live hand when playing.

Similar Threads

  1. Hero HUD showing lifetime stats + no vs hero stats
    By conoval in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2015, 02:28 PM
  2. Hud lagging - configuration question
    By KillerQueen in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 11-28-2013, 09:39 AM
  3. Hero stats appearing (dissable hero in hud activated)
    By sebalpda in forum Manager General
    Replies: 7
    Last Post: 08-09-2012, 11:13 PM
  4. HUD Stats Configuration
    By TheAnavar in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2009, 05:30 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-14-2009, 10:55 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •