HUD at 888 Snap tables
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    43

    Default HUD at 888 Snap tables

    888.png

    The 888 rep at 2+2 said that they now allow HUD at snap tables, are you going to updat to support it?

    Thank you.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,462

    Default

    Please update to our latest beta version of HM3 from this link - https://www.holdemmanager.com/downlo...3&channel=beta

    If you continue to have problems:

    Please reproduce and screenshot the error then collect, zip and attach your \Desktop\HM3logs files, the screenshots and details of what steps preceded the error to a support ticket - https://support.holdemmanager.com/su...les-to-support
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    43

    Default

    I'm not talking about an error!

    Until now, 888 didn't allow hud at snap tables, it was only allowed at regular tables.

    But now they also allow the HUD at snap tables, and since that change in their terms, there was no update from Holdem Manager to support HUD at snap tables.

    I updated to the latest beta version of HM3 and the HUD only works at regular tables.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,204

    Default

    Our next HM3 beta supports HUD on Snap tables. Please update to our new internal testing beta from this link - https://www.holdemmanager.com/downlo...on=3.1.11.6233

    Make sure the HM3 - Tools - Site Settings - Pacific - Optional Settings - [x] 'Enable fast poker HUD support' option is enabled.

    If you continue to have problems please reproduce the problem and:

    a) Take a screenshot of the table/desktop before and after the problems
    - Try to include the Live Play tab, Tools - Import details - Live Play and Errors, your poker client lobby and a browser page of this site visible in the screen shot.

    b) Click the 'Send Feedback' button from the left sidebar menu, or from the 'Help' menu at the top, and send your logs and config files with a detailed description of the problem.
    - Send the screenshots in the same/new support ticket the Send Feedback system generated for this issue. Here is a direct link to your My Tickets page.
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM3Archive is in C:\HM3Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Network\Month\DayOfMonth (example: C:\HM3Archive\SiteName\HM3Archive\2016\07\31). It is configured in the Tools - Settings - Import menu.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    43

    Default

    Installed that beta testing, fast poker hud is enabled and still no HUD at fast tables. I play at 888.pt, does that make a difference?

  6. #6
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,462

    Default

    Please reproduce the problem and:

    a) Take a screenshot of the table/desktop before and after the problems
    - Try to include the Live Play tab, Tools - Import details - Live Play and Errors, your poker client lobby and a browser page of this site - https://time.is/ - visible in the screen shot.
    - Close HM3 and the Holdem Manager Server icon in the system tray. *
    - If it is not running or fully launched please open your Windows Task Manager and right-click - End Task on 'Holdem Manager 3', *'HM3 HUD' and 'HoldemManager.Server' if you see them. *
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*

    b)*Click Start - All Apps - Holdem Manager 3 - 'Copy HM3 Log Files to Desktop'

    c) Then zip and attach** all (Ctrl+A - Right-Click - Send to - Compressed (zipped) folder) files in that folder to this same support ticket with a detailed description of what you were doing and what problems you are having. *Here is a direct link to your My Tickets page - https://support.holdemmanager.com/user/mytickets/
    *
    * All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM3Archive is in C:\HM3Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Network\Month\DayOfMonth (example: C:\HM3Archive\SiteName\HM3Archive\2016\07\31).* It is configured in the Tools - Settings - Import menu.

    **If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site like or dropbox, then right-click - 'copy dropbox link' and paste the download link directly into the support ticket email. *If you have any problems with dropbox please try using google drive or filedropper.com instead.
    - https://help.dropbox.com/files-folde...utside-dropbox
    - https://support.google.com/drive/ans...DDesktop&hl=en
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. HM2 is seeing regular tables as Snap on 888
    By FTS in forum General Support
    Replies: 8
    Last Post: 10-21-2014, 07:22 PM
  2. Does HUD work on 888 snap cash game tables?
    By GODMODE in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2014, 07:34 PM
  3. Hud on 888 snap tables not working
    By maca12 in forum General Support
    Replies: 27
    Last Post: 06-05-2014, 07:44 PM
  4. HUD 888 SNAP cash games
    By sopel in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2014, 06:44 PM
  5. HUD после Snap на 888
    By valerar in forum Русский форум
    Replies: 5
    Last Post: 02-23-2014, 05:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •