CAP tables - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: CAP tables

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    17

    Default

    Yes. I've sent everything I was asked to. The response was:
    "Your support ticket has been linked to our internal bug tracker: Bug #:HM-9107"

  2. #12
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,204

    Default

    If anyone else wants to be notified when this issue is resolved please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HM-9107 Is Resolved" in the subject line and body of the email.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    9

    Default

    Hello

    will the problem be fixed ever?

  4. #14
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,204

    Default

    I do not have an estimate for when this issue will be resolved. We do not give estimates until it has been confirmed as implemented/resolved by our testers and the release is imminent.

Similar Threads

  1. Does CAP HUD calculates stats just w CAP hands?
    By Hand_Crasher in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 03-08-2011, 02:34 AM
  2. Stars CAP tables include stats from non CAP?
    By Body Man D in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2011, 01:14 PM
  3. Lost FTP cap hands and new cap hands wont import
    By Jettinger in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2010, 05:27 AM
  4. Stack Size filters in Cap games -- Cap is ignored
    By tundra in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2010, 01:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •