HM3 doesn't save buyin for Pokerstars Grand Tour STTs
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    3

    Default HM3 doesn't save buyin for Pokerstars Grand Tour STTs

    Hey there,

    all the Grand Tour STTs I've played so far show up with a "Total Buy-In Game" of $0.

    Regards,
    Ferocit

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,217

    Default

    Please zip and email the original problem hand histories and tournament summaries to us as instructed at the bottom of this FAQ. Make sure you also include screenshots of your reports/filters and a detailed description by tournament number, session, hole cards, filter, stat, etc. of some of the errors we need to test.

Similar Threads

  1. Request support for 5Dimes / Grand Poker
    By 3steptrap in forum Feature Requests and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 08-19-2015, 06:15 PM
  2. Support for Grand Poker Network?
    By kylekylekyle in forum Feature Requests and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2015, 11:01 PM
  3. No pokerstars tour reports after update
    By Leif in forum Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-2012, 12:51 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 05-18-2010, 04:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •