HM3 not working properly
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3

    Default HM3 not working properly

    for the last 2 months i havent been able to update hm3 because keep getting error message , resource not available, , tried uninstalling it but that wont work either , today hm33 just wont work at all, wont even load , network resource unavailable comes up often


    any ides , no good with computer s, just a poker player
    thanks

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,934

    Default

    We use Microsoft *.msi install/update files. To update to a new version you also need the msi file for the currently installed version in the same downloads folder on your computer.
    - Here is the previous beta - https://www.holdemmanager.com/downlo...on=3.1.10.6062
    - And the previous stable - https://www.holdemmanager.com/downlo...rsion=3.1.11.0

    Note: If you are prompted for a different beta (4 digits at the end of 'Alpha&version' file/link name) or a different stable (single 0 at the end of 'Stable&version' file/link name) simply copy/paste the link to a new browser tab then edit the link to match the error shown before you hit the Enter key.

    If you are having issues trying to uninstall HM3 even after downloading the proper file versions you can use this tool to uninstall it then reinstall using the latest link from our site or forums - https://support.microsoft.com/en-us/...led-or-removed

    If none of that helps: Please create a support ticket via the 'Contact Support' link with a link to this thread and your forum username. Please reproduce the problem and attach a set of log files and a screenshot and detailed description of the issue in the support ticket you created.

Similar Threads

  1. Replies: 22
    Last Post: 06-27-2020, 06:15 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-06-2020, 06:08 AM
  3. HM3 not working properly with Zoom
    By mygameispoke in forum HM3 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 05-24-2020, 09:28 AM
  4. HM3 Logs me out randomly and HUD not working properly
    By FishHasFeelings in forum HM3 Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2019, 09:16 AM
  5. HM2 not importing everything, HUD not working properly
    By massivroom in forum General Support
    Replies: 12
    Last Post: 02-11-2014, 02:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •