acr venon
Results 1 to 4 of 4

Thread: acr venon

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36

    Default acr venon

    Any specific issue with working with the Venon tournament? I cant make the hud work there. Hand histories are beeing saved in the computer.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,413

    Default

    Please reproduce the problem and:

    a) Take a screenshot of the table/desktop before and after the problems
    - Try to include the Live Play tab, Tools - Import details - Live Play and Errors, your poker client lobby and a browser page of this site visible in the screen shot.

    b) Click the 'Send Feedback' button from the left sidebar menu, or from the 'Help' menu at the top, and send your logs and config files with a detailed description of the problem.
    - Send the screenshots in the same/new support ticket the Send Feedback system generated for this issue. Here is a direct link to your My Tickets page.
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM3Archive is in C:\HM3Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Network\Month\DayOfMonth (example: C:\HM3Archive\SiteName\HM3Archive\2016\07\31). It is configured in the Tools - Settings - Import menu.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    1

    Default ACR Holdem Manager 3 Not working on the table but computer logs reports

    Quote Originally Posted by joaomathias View Post
    any specific issue with working with the venon tournament? I cant make the hud work there. Hand histories are beeing saved in the computer.
    any body else with this issue. Mine worked yesterday second day of use and today nothing.

    Computer stores the results but nothing on my table on acr

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,999

    Default

    Quote Originally Posted by Clovus View Post
    any body else with this issue. Mine worked yesterday second day of use and today nothing.

    Computer stores the results but nothing on my table on acr
    Are these the fast fold Venom 'Cyclone' tourneys/steps? If so:

    This issue has been documented in detail and provided to the developers to resolve.

    HUD-20: Add support for fast fold seating files for WPN tournaments

    I do not have an estimate for when this issue will be resolved. *We do not give estimates until it has been confirmed as fixed by our internal testers and the release is imminent.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-02-2014, 11:29 AM
  2. Winning Poker (ACR) Hands total
    By ez2cy in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 03-20-2014, 05:43 PM
  3. Any issues with ACR?
    By DenverDave in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2014, 09:19 PM
  4. Does HEM work on ACR?
    By WiCane in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2014, 04:53 AM
  5. ACR reading all tournaments as one session
    By altrnbdss in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2013, 08:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •