Position HUD stat
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    1

    Default Position HUD stat

    i added the 'position' stat to my HUD so it's easy for me to see which position each player is when i'm multitabling, but the position labels are always in the wrong place even tho the actual normal HUD is assigned to the correct players. Is there a way for me to fix this?

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,394

    Default

    It can't update in live play right now.

    This issue has been documented in detail and provided to the developers to resolve. If you want to be notified when it is fixed please send an email via the 'Contact Support' link and include "Notify Me When HMT-2047 Is Resolved" in the subject line and body of the email.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Position by Position HUD (Hud that changes by player position)
    By mf_hxc in forum Feature Requests and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2014, 11:50 PM
  2. HM2: Stat: 3bet from position X vs position Y
    By Flooky in forum General Support
    Replies: 7
    Last Post: 12-12-2013, 12:45 PM
  3. Position by Position HUD
    By aerhart in forum Feature Requests and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2013, 06:00 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 11-22-2011, 10:01 PM
  5. How to position Hud fo every position??
    By 18071987 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 03-25-2010, 07:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •