Auto Import only - Without HUD
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    1

    Question Auto Import only - Without HUD

    I'm playing on iPoker and I want to have Auto import enabled but I don't want the HUD. Is there any way to achieve this?

    P.S: Currently I'm using HM3 trail version.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,579

    Default

    You will have to disable the HUD from the 'Table HUD' menu on one of the tables:


Similar Threads

  1. Can The HUD Work Without Auto Import
    By phaze3131 in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 01-23-2014, 08:25 AM
  2. Tagging players with icons (without auto rate)
    By PunkAss in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2011, 02:56 PM
  3. only import 1-2 tables without hud
    By 123123 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 10-23-2009, 02:09 PM
  4. HUD without auto import
    By Norii in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2009, 09:50 AM
  5. Auto import without HUD?
    By gmlucki in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2009, 11:30 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •