ipoker hud
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: ipoker hud

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    347

    Default ipoker hud

    Something weird going on with this. Do you have it working properly? I'm talking about tournament only. HUD numbers come up but they're completely wrong and only a few hands are saved... I saw the thread about latest beta and click unblock, did that then the beta disappeared, no idea what that does.

    The hands in the db are coming out 2 hours ahead of time, don't know how to change that on ipoker
    Last edited by RunBad4Life; 05-19-2020 at 02:40 PM.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,579

    Default

    If you r HM2 doesn't say you have beta 8695 installed yet, please update to the latest beta version - http://www.holdemmanager.com/downloa...ger_2_Beta.exe

    - After downloading, you should right-click the file, go to properties and click unblock.*
    * If you do not see an 'unblock' option you can ignore this step.
    - Then, right click the file and run as administrator.

    Make sure that the Site Time Adjustment is properly configured such that the Time Stamp in the Reports for the hand matches your local windows clock time.

    Make sure the poker client and hand histories are both in English. If it is not, you need to change it in the Lobby Options and restart PokerStars or reinstall the software and choose English.

    Please see this FAQ on how to use table finder for non 'fast-fold' tables - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...+not+appear%3F

    If you continue to have problems:

    Please create a support ticket via the Contact Support link and if there is a forum thread with additional information please link to this thread. In the ticket send all the following:

    Please follow the instructions in this FAQ and reply back with the answers to the 12 questions in that FAQ. Those answers should help us quickly identify your issue, skipping questions will just mean we have to ask again in the next email and will delay the resolution of the issue.

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu.

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screenshot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*
    - Close HM2 and send your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing.

    * All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD.* It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    347

    Default

    forget it
    Attached Images Attached Images
    Last edited by RunBad4Life; 05-20-2020 at 04:41 PM.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    347

    Default

    ..

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    347

    Default

    forget it
    Last edited by RunBad4Life; 05-20-2020 at 04:41 PM.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    347

    Default

    forget it
    Last edited by RunBad4Life; 05-20-2020 at 04:41 PM.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    347

    Default

    forget it
    Attached Images Attached Images
    Last edited by RunBad4Life; 05-20-2020 at 04:41 PM.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    347

    Default

    Everything's updated, it's getting hand in db now, but no hud at all anymore.

    Table finder has just worked for one tournament. Stats seem to be working properly. Cash stats work on their own, tourney needs table finder. How I not need table finder?
    Last edited by RunBad4Life; 05-20-2020 at 06:36 PM.

  9. #9
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,579

    Default

    Quote Originally Posted by RunBad4Life View Post
    Everything's updated, it's getting hand in db now, but no hud at all anymore.

    Table finder has just worked for one tournament. Stats seem to be working properly. Cash stats work on their own, tourney needs table finder. How I not need table finder?
    The HUD should work automatically but only on the first table for each game:

    HM-8884
    HUD doesn`t work properly after reseat in MTTs in iPoker


    If you are having to use the Table Finder on every single table, even the first table of a MTT, then you need to send us the requested screenshots, logs and hands from a session as was instructed in my original reply above - https://forums.holdemmanager.com/sho...=1#post2508010

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    11

    Default

    Quote Originally Posted by RunBad4Life View Post
    Everything's updated, it's getting hand in db now, but no hud at all anymore.

    Table finder has just worked for one tournament. Stats seem to be working properly. Cash stats work on their own, tourney needs table finder. How I not need table finder?
    Same problem here.

Similar Threads

  1. Stars and Ipoker - Ipoker keeps stealing focus
    By struferga in forum Table Ninja 2
    Replies: 3
    Last Post: 03-11-2015, 12:53 PM
  2. IPoker Speed tables + IPoker Hand Grabber issue
    By PatInTheHat in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2013, 02:23 PM
  3. Replies: 19
    Last Post: 03-15-2013, 05:17 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 03-15-2010, 02:29 AM
  5. ipoker: could not detect ipoker lobby
    By ciajej in forum Table Scanner
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2010, 05:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •