issues with filters line
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    49

    Default issues with filters line

    Hey, do u have known issues with filter command line? I cant use it properly, for example, copy and paste the filter line in another tab. Or just delete part of the line and refresh it. Or editing the line. I many times need to delete all filter, go the filter editor and set everything up again. It doesnt work smoothly. It appears the error windows and asks for the report to be sent. Thanks.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,086

    Default

    Quote Originally Posted by joaomathias View Post
    Hey, do u have known issues with filter command line? I cant use it properly, for example, copy and paste the filter line in another tab. Or just delete part of the line and refresh it. Or editing the line. I many times need to delete all filter, go the filter editor and set everything up again. It doesnt work smoothly.
    Do you have the latest 3.1.9.0 build installed? We had some issues in the past like you mentioned but the new build should have solved most or all of those issues.

    Please update to our latest stable version of HM3 from this link - https://www.holdemmanager.com/downlo...channel=stable

    If you continue to have problems: Please reproduce the problem and click the 'Send Feedback' button from the left sidebar menu (or from the 'Help' menu at the top), or choose 'Yes' if prompted to submit an error report, and send your logs and config files with a detailed step by step description of the problem that we can use to try and reproduce the problem.

    If you are unable to send the logs via the automated system for any reason you can collect and send the logs manually - https://support.holdemmanager.com/su...les-to-support


    Quote Originally Posted by joaomathias View Post
    It appears the error windows and asks for the report to be sent. Thanks.
    Please create a support ticket via the 'Contact Support' link with a link to this thread and your forum username. Please reproduce the problem and attach a set of log files and a screenshot and detailed description of the issue in the support ticket you created.

Similar Threads

  1. Bug FullTilt.fr : red line / green line SNGs
    By Twan1712 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-2010, 06:00 AM
  2. FullTilt.fr : bug red line / green line SNGs
    By Twan1712 in forum Releases
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-2010, 03:12 AM
  3. Red AllIn line, Red Non shwd winnings line
    By kondzior in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2010, 10:16 PM
  4. red line = green line (wtf ?)
    By Lance in forum Manager General
    Replies: 7
    Last Post: 08-13-2009, 04:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •