Bug HM2 replayer
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    3

    Default Bug HM2 replayer

    A few weeks ago I had a problem with postgreSQL, for not having capacity on my PC a message appeared but I did not give it much importance, I solved the capacity problem, and after this I started to have the problem with the player, I am testing version 2.0 .0.8673 and the previous version but the problem is still here.

    https://gyazo.com/ab91a0f25232fc11bd72c4cd594f2531

    I appreciate all the help

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,288

    Default

    This problem is caused in non-English systems by the replayer speed being set to a value with decimals in the config files. Try opening the replayer and move the replayer speed slider all the way to the right to 5x and then back to the left to 1x. Then close the replayer and restart HM2.

    If you continue to have problems after that, try the following -

    Please close HM2 and delete the holdemmanager.config and HoldemManager.config.bak files.

    Windows 7 path:
    C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\

    Windows XP path:
    C:\documents and settings\username\application data\HoldemManager\

    If you cannot see the app data folders the information below explains how to show hidden files and folders:
    Showing hidden files: http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...in+Windows%3F+
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by udbrky View Post
    This problem is caused in non-English systems by the replayer speed being set to a value with decimals in the config files. Try opening the replayer and move the replayer speed slider all the way to the right to 5x and then back to the left to 1x. Then close the replayer and restart HM2.

    If you continue to have problems after that, try the following -

    Please close HM2 and delete the holdemmanager.config and HoldemManager.config.bak files.

    Windows 7 path:
    C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\

    Windows XP path:
    C:\documents and settings\username\application data\HoldemManager\

    If you cannot see the app data folders the information below explains how to show hidden files and folders:
    Showing hidden files: http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...in+Windows%3F+


    I try their instructions but it doesn't work, I already have Windows 10 in English, I tried to delete those files and the replayer was the same after that, something I see if I choose 4 hands to play and press the play button on the replayer, the replayer goes through hands instead of playing hand https://gyazo.com/3f36c50dc1d1ec8de468908e74bedaf4

    still need help

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,288

    Default

    Please duplicate the issue and send us log files with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing:
    - Open Windows Event Viewer's (Control Panel - System & Security - Administrative Tools or Start - Search - 'Event Viewer') - Windows Logs - Applications.
    - Check for any errors and send the information (Save All Events As...) and compress*/attach that file to this support ticket.
    - Please send your \HM2Logs folder files as well - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    *When sending any files please zip them (right-click - send to - compressed folder) before attaching them to an email. If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site like dropbox, then right-click - 'copy dropbox link' and paste the download link directly into the support ticket email. If you have any problems with dropbox try using filedropper.com
    Regards udbrky (Chris)

  5. #5
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,610

    Default

    Quote Originally Posted by Ceass View Post
    I try their instructions but it doesn't work, I already have Windows 10 in English, I tried to delete those files and the replayer was the same after that, something I see if I choose 4 hands to play and press the play button on the replayer, the replayer goes through hands instead of playing hand https://gyazo.com/3f36c50dc1d1ec8de468908e74bedaf4

    still need help
    Please close HM2 and delete the files in the following folder:

    C:\Users\UserName\AppData\Roaming\HoldemManager\Co nfig\Replayer

    If you can't see it, turn off the windows option that is hiding that directory. http://faq.holdemmanager.com/questio...es+in+Windows+

    If none of that helps send us the logs as instructed in the post above mine.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    3

    Wink

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    Please close HM2 and delete the files in the following folder:

    C:\Users\UserName\AppData\Roaming\HoldemManager\Co nfig\Replayer

    If you can't see it, turn off the windows option that is hiding that directory. http://faq.holdemmanager.com/questio...es+in+Windows+

    If none of that helps send us the logs as instructed in the post above mine.
    It worked!
    Thank you very much

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-20-2018, 09:38 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 09-20-2018, 09:37 AM
  3. replayer bug HM2
    By misbhv in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2014, 11:13 AM
  4. A Bug in the HM2 Replayer Streaming Notes
    By Karen_Kazaryan in forum Bug Reports
    Replies: 7
    Last Post: 12-19-2012, 12:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •