I can't open the Replay any more (After importing hands)
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    53

    Default I can't open the Replay any more (After importing hands)

    I bouht hand histories for Ipoker from HHDealer and imported them.
    Know I wanted to click through some imported hands, so that I can figure out how the players play there.

    I go the Hands in the report and click on them to open the replayer but nothing happens?
    Also right clicking on them and "replay" doesn't work?

    I use HM2 (2.0.0.8695)

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,117

    Default

    As datamining is against the rules at all of the sites we support we can not provide technical support with hands customers didn't actually play in. If you are having problems importing actual played hands you can send them to us via email and we can try to solve those problems - but we can not spend our resources trying to help you break the terms of service at sites we support.

    If you are also having problems replaying your own hands after you imported those hands to your own database:

    Try creating a new DataBase and import a small portion of your \HM2Archive, but do NOT import any of those observed/purchased hands, so you can see if the problem exists in the new DB - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...y+played+hands

    If none of that helps:

    Please reproduce the problem and send your HM2Logs folder with screenshots and a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing, with a link to this thread and your forum name.

    Please zip and email the problem hand histories, with a link to this thread and your forum name, to us using the 'Contact Support' link.

    Make sure you also include screenshots of your reports/filters and a detailed description by tournament number, session, hole cards, filter, stat, etc. of some of the errors we need to test.

    All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: C:\HM2Archive\2016\07\31).

    When sending any files please zip them (right-click > send to > compressed folder) before attaching them to an email. *If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site like dropbox, then click 'Share' > 'Create Link' > Copy Link' *and right-click > 'Paste' the download link directly into the support ticket email. If you have any problems with dropbox try using filedropper.com or google drive.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-04-2013, 07:43 PM
  2. Any way to replay with the same speed as in the game?
    By Fletchdad in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 04-18-2012, 03:14 AM
  3. Replay can't open
    By jaypokerdre in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2011, 11:08 PM
  4. More and More and More HUD Problems
    By beeks80 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-26-2011, 09:13 PM
  5. Is there any way to view only table stats in replay?
    By Tiwilager in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2010, 12:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •