When will xm2 be updated for ipoker new client?
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    6

    Default When will xm2 be updated for ipoker new client?

    When will xm2 be updated for ipoker new client?(interested in this issue regarding Betfair poker) Problem with hand importing.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,117

    Default

    We are testing a new build internally and if all goes well with internal testing we should be releasing a new beta with the fix soon. I have no way to specify how 'soon' that might be. You will receive a prompt to update to any/all beta and official builds once available as long as you have enabled the Settings > General > [x] Prompt for Beta Updates.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    34

    Default

    Hi, is there a link to Holdem Manager 2 version 2.0.0.8695?

    I only see 8673

    thanks

  4. #4
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    33

    Default

    Quote Originally Posted by GeneHackman View Post
    Hi, is there a link to Holdem Manager 2 version 2.0.0.8695?

    I only see 8673

    thanks
    Yea I receive e-mail

    ...(This is an automated message)

    The following bug which was linked to your support ticket has been marked as resolved with the release of Holdem Manager 2 version 2.0.0.8695:

    Bug #: HM-9097
    Issue: Ipoker tourney HH format changed = import errors.

    Please downoad and install the latest version of Holdem Manager 2 via the link below:...



    But the last on site is 8673

  5. #5
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,116

    Default

    These changes should be available in the next gold beta release. While we do not have an exact date for the release, you will receive a prompt to update once available as long as you have enabled the Settings > General > [x] Prompt for Beta Updates.
    Regards udbrky (Chris)

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    6

    Angry when will you update??? it's already the third week

    when will you update??? it's already the third week

  7. #7
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    33

    Default

    Quote Originally Posted by sShowTimEe View Post
    when will you update??? it's already the third week
    it's done! Justo upload
    https://forums.holdemmanager.com/sho...d.php?t=541120

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    6

    Default Hi! Now HM2 displays twister 10 tournaments(Betfair new client) played as freerolls.

    Hi! Now HM2 displays twister 10 tournaments(Betfair new client) played as freerolls. How i can fix that?

  9. #9

  10. #10
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,117

    Default

    Quote Originally Posted by sShowTimEe View Post
    Hi! Now HM2 displays twister 10 tournaments(Betfair new client) played as freerolls. How i can fix that?
    Quote Originally Posted by sShowTimEe View Post
    I replied to your duplicate post on the forums. Please try not to post the same question in multiple support channels/tickets to get a faster reply. This causes us to have to respond twice and we usually have different people working different support channels so we end up spending twice the time necessary to help you which delays replies to other customers.

    We need the hands and screenshots/details sent in a support ticket.

    For now you will need to manually edit the results via the Reports > Tournament > Tournaments > right-click > edit - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...rnament+Editor

    Please zip and email the problem hand histories and tournament summaries to us using the 'Contact Support' link here - https://support.holdemmanager.com/support/product/1

    Make sure you also include screenshots of your Tournaments report, with the Tournament Number stat visible, and a detailed description by tournament number of some of the errors we need to test.

    All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD.* It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

    When sending any files please zip them (right-click > send to > compressed folder) before attaching them to an email. If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site like dropbox, then 'copy public link' and paste the download link directly into the support ticket email.

Similar Threads

  1. Тормозит xm2
    By MAXAJIUK in forum Русский форум
    Replies: 35
    Last Post: 10-28-2014, 06:03 AM
  2. Проблема с XM2 Win8
    By ArtemovAl in forum Русский форум
    Replies: 5
    Last Post: 04-30-2014, 12:26 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 04-24-2012, 07:23 AM
  4. Не запускается xm2
    By darks in forum Русский форум
    Replies: 5
    Last Post: 01-16-2012, 07:45 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •