Viewing lifetime stats in HUD for hero in the replayer (HM3) - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,820

    Default

    Quote Originally Posted by choco75 View Post
    Hey,
    There is an issue with Hero HUD session stats while playing MTT : you stay at the same table and number of hands is moving back to only few hands ie : you have played 40 hands and the hand after your HUD show your stats for the last 5 hands only, 10 hands later you see 25 hands... Sometimes it also happens for opponents, I haven't understood yet what triggers this.
    It is quite disturbing and I don t know how to fix it as my HUD seems to be well set.
    Tell me if you need screenshots, thx for your help
    Did you edit any of the HUD - HUD Options - 'Filters'? Those settings can drastically change what the HUD shows at the table. Do your HUD Options - Filters appear the same as the default ones in the linked image here? If not, change them so they do.



    If that doesn't fix the issues, please reproduce the problem and attach a screenshot showing the HUD, the Cash Results By Stakes Report (or Tournaments by Buyin report if you don't play cash games) for one of the selected players with the problems, and pictures of the HUD Options Filters and attach your \HM3logs files to a support ticket as explained in this FAQ.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    9

    Default

    Ok ty! I have opened a ticket to try to fix this

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    1

    Default

    Hello,

    what's the status on this issue (viewing lifetime HERO's stats in replayer)? Any chance of getting it resolved any time soon?

    Thank you!

  4. #14
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,820

    Default

    Quote Originally Posted by WantToWin View Post
    Hello,

    what's the status on this issue (viewing lifetime HERO's stats in replayer)? Any chance of getting it resolved any time soon?

    Thank you!
    I do not have an estimate for when this issue will be resolved. We do not give estimates until it has been confirmed as implemented/resolved by our testers and the release is imminent.

    If you follow the steps in post #3 of this thread you can edit the config file to make it work in the replayer but the live play HUD will also show hero lifetime stats.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    1

    Default

    hi, i have a problem. i did all the procedure but when i use the replayer it doesn't show me all the hands in the hud, but it changes every time. sometimes 18k hands, other 15k, it always changes but never more than 20k hands and never a fixed value. can you tell me why it doesn't show me all the hands and why it keeps changing value of displayed hands?

  6. #16
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,820

    Default

    Quote Originally Posted by Dammat View Post
    hi, i have a problem. i did all the procedure but when i use the replayer it doesn't show me all the hands in the hud, but it changes every time. sometimes 18k hands, other 15k, it always changes but never more than 20k hands and never a fixed value. can you tell me why it doesn't show me all the hands and why it keeps changing value of displayed hands?
    Did you edit any of the HUD - HUD Options - 'Filters'? Those settings can drastically change what the HUD shows at the table. Do your HUD Options - Filters appear the same as the default ones in the linked image here? If not, change them so they do.



    If that doesn't fix the issues, please reproduce the problem and attach a screenshot showing the HUD, the Cash Results By Stakes Report (or Tournaments by Buyin report if you don't play cash games) for one of the selected players with the problems, and pictures of the HUD Options Filters and attach your \HM3logs files to a support ticket as explained in this FAQ.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 11-09-2019, 09:06 AM
  2. Hero HUD showing lifetime stats + no vs hero stats
    By conoval in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2015, 02:28 PM
  3. HM2 HUD - Hero HUD showing lifetime stats not session stats
    By RangoAcid in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2014, 11:39 PM
  4. lifetime hero stats in HUD?
    By faarcyde in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2010, 03:38 AM
  5. Question about viewing lifetime stats
    By PatInTheHat in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 05-28-2009, 12:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •