error in hm2
Results 1 to 2 of 2

Thread: error in hm2

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    3

    Default error in hm2

    can t conect to license i don t know wy already reset license
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,582

    Default

    We had a temporary issue with our server which is now resolved and we apologize for any inconvenience caused.

    If you have not already done so please try running Holdem Manager again.

    If you have any problems activating the software:

    Please see this FAQ for help in resolving licensing issues:
    hm2faq.holdemmanager.com/questions/881/I+Can+Not+Activate+or+Register+Holdem+Manager

    If you continue to have problems we need you to send us the \HM2Logs folder as explained in the last steps under 'Contact Support'.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-19-2017, 07:08 PM
  2. HM2 installation error(Visual C++ 2005 error)
    By AFCA038 in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 07-19-2013, 01:55 PM
  3. Error! Error! Error! Need help(R)
    By derders in forum NoteCaddy
    Replies: 8
    Last Post: 01-19-2012, 08:35 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-13-2008, 02:54 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 08-08-2008, 03:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •