New Partypoker file format not supported. - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    same answer as the post above yours: These changes should be available in the next gold beta release. While we do not have an exact date for the release, you will receive a prompt to update once available as long as you have enabled the Settings > General > [x] Prompt for Beta Updates.
    Do you have an ETA on the fix? been waiting for a while now.

    Thanks

  2. #12
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,916

    Default

    It is being actively developed and tested. There were 3 or 4 new check-ins for it yesterday for the last remaining issues that now need to be tested again internally. Once it passes all of our internal testing it will be released ASAP.

    These changes should be available in the next gold beta release. While we do not have an exact date for the release, you will receive a prompt to update once available as long as you have enabled the Settings > General > [x] Prompt for Beta Updates.

  3. #13
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    38

    Default

    Importing seems to work fine after the last update.

    Do you know if all stats are correct? getting some extreme BB/100 and EVBB/100 differences over kinda big sample for example.

    Also HM2 replayer many times doesnt show villains hands after showdown, but still knows the all in EQ %, which is correct from the hands that I remember but cant see in HM2 replayer.

    Thanks for the update.

  4. #14
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,017

    Default

    Quote Originally Posted by joeppiej View Post
    Importing seems to work fine after the last update.

    Do you know if all stats are correct? getting some extreme BB/100 and EVBB/100 differences over kinda big sample for example.

    Also HM2 replayer many times doesnt show villains hands after showdown, but still knows the all in EQ %, which is correct from the hands that I remember but cant see in HM2 replayer.

    Thanks for the update.
    We will need you to send any that are not correct.

    Please zip and email the problem hand histories, with a link to this thread and your forum name, to us using the 'Contact Support' link.

    Make sure you also include screenshots of your reports/filters and a detailed description by tournament number, session, hole cards, filter, stat, etc. of some of the errors we need to test.

    All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: C:\HM2Archive\2016\07\31).

    When sending any files please zip them (right-click > send to > compressed folder) before attaching them to an email. *If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site like dropbox, then click 'Share' > 'Create Link' > Copy Link' *and right-click > 'Paste' the download link directly into the support ticket email. If you have any problems with dropbox try using filedropper.com or google drive.
    Regards udbrky (Chris)

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2

    Default

    Does HM2 track run it twice correctly with EV etc?

  6. #16
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,916

    Default

    Quote Originally Posted by JohnDoeB View Post
    Does HM2 track run it twice correctly with EV etc?
    No, they only just introduced RIT after we added basic import support for non-RIT hands. We need users like yourself to send us hands and problem descriptions from the hands for testing.

    Please zip and email the problem hand histories, with a link to this thread and your forum name, to us using the 'Contact Support' link.

    Make sure you also include screenshots of your reports/filters and a detailed description by tournament number, session, hole cards, filter, stat, etc. of some of the errors we need to test.

    All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: C:\HM2Archive\2016\07\31).

    When sending any files please zip them (right-click > send to > compressed folder) before attaching them to an email. *If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site like dropbox, then click 'Share' > 'Create Link' > Copy Link' *and right-click > 'Paste' the download link directly into the support ticket email. If you have any problems with dropbox try using filedropper.com or google drive.

Similar Threads

  1. Supported format for importing
    By screwtape in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-01-2017, 01:00 AM
  2. Importing hands from a file - from none supported sites
    By davdas in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2012, 01:26 PM
  3. Are PartyPoker Step 6 supported?
    By MsC0inflip in forum Manager General
    Replies: 9
    Last Post: 09-14-2009, 07:03 PM
  4. Replies: 11
    Last Post: 08-07-2009, 06:33 PM
  5. Key format different than HM software key format
    By Kevin86 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2009, 12:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •