Popup not showing stats on HM3
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Location
    Brasil
    Posts
    2

    Question Popup not showing stats on HM3

    Hey guys,

    All my popups are not showing any stats for me or my opponents. Not while playing or on replay.

    Does anybody have/had the same problem?

    Thanks!

    Capturar.PNG

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,200

    Default

    Did you edit any of the HUD - HUD Options? Those settings can drastically change what the HUD shows at the table. Do your HUD Options - Filters appear the same as the default ones in the linked image here - https://www.dropbox.com/s/b0wyk6ei4v...ters2.png?dl=0

    If not, please attach screenshots of that menu if you made any changes there and send them with a link to this forum thread and your logs in a support ticket as explained below:

    Please see our HUD Troubleshooting FAQ and send the requested logs, screenshots, and hand history files in a support ticket as instructed at the bottom of that FAQ with a link to this forum thread.

Similar Threads

  1. Дублирование рук. Обрезка стата в popup HM3
    By mozgoved in forum Русский форум
    Replies: 3
    Last Post: 10-30-2019, 10:48 AM
  2. HM3 - Different Stats for same player
    By pokertom87 in forum HM3 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-21-2019, 06:52 AM
  3. List of HUD stats HM3
    By trumpetero87 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2019, 06:23 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 07-24-2013, 06:22 PM
  5. HM3: Cards become invisible when I click popup
    By minifruit in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2012, 10:41 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •