HUD Size
Results 1 to 3 of 3

Thread: HUD Size

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    16

    Default HUD Size

    How do I make it larger?

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,833

    Default

    In HUD Editor - Highlight Stats and in the Item Properties, you will have the option to change the Font size
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,551

    Default

    To add to the above:

    You can edit the font size in the HUD - HUD Editor... menu for each HUD/Stat in the Item Properties section. You can also try toggling the HUD - HUD Options - General Settings - Advanced - HUD Display Options - [ ] 'Allow Vector Scaling' option and/or try changing your Windows DPI Scaling.

    You can Ctrl or Shift + Click to select multiple/all stats before making the font edits. HUD - HUD Editor - Ctrl + Left-Click multiple stats in the 'Group Items' list then make your edits to the item Properties - Font.
    Last edited by fozzy71; 10-22-2019 at 07:45 AM. Reason: added 'hm3fontscalingforums' breevy

Similar Threads

  1. Filtering bet size based on effective stack size
    By johnboy7541 in forum NoteCaddy
    Replies: 1
    Last Post: 01-03-2016, 08:10 AM
  2. Conversion stack size and bet size to BB
    By szulerPL in forum TableNinja
    Replies: 2
    Last Post: 12-01-2013, 01:10 AM
  3. Bet size filter (absolute bet size) hm2
    By potsmoker101 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2012, 11:05 PM
  4. Limit the size of the transparent HUD overlay to the size of the table
    By Murph in forum Feature Requests and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2011, 07:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •