HUD won't show but live play still updates
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    1

    Default HUD won't show but live play still updates

    So I recently bought HM2 and I'm using HM3 beta right now, but the problem exists on both.

    My hud just won't start working, but I made sure multiple times that the hands are imported correctly, and the live play in HM2/HM3 is working correctly. Showing the correct hands at about the correct time. It even gets the tables right there, selecting the tables manualy doesn't work either.

    I'm playing low stakes MTT's, which is also the package that I purchased (lower then 20$ mtt's)

    Kind regards,
    mike
    Last edited by mca; 09-12-2019 at 04:25 PM.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,380

    Default

    Please send us screenshots, hands and logs from a session showing the problem, as instructed below.

    HM2:


    Please follow the instructions in the following FAQ and reply back with the answers to the 12 questions in that FAQ. Those answers should help us quickly identify your issue, skipping questions will just mean we have to ask again in the next email and will delay the resolution of the issue - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...es+not+work%3F

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screenshot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD. It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.


    HM3:

    Please reproduce the problem and:

    a) Take a screenshot of the table/desktop
    - Try to include the Live Play tab, your poker client lobby and a browser page of this site - https://time.is/ - visible in the screen shot.

    b) Click the 'Send Feedback' button from the left sidebar menu, or from the 'Help' menu at the top, and send your logs and config files with a detailed description of the problem.
    - Send the screenshots in the same/new support ticket the Send Feedback system generated for this issue. Here is a direct link to your My Tickets page - https://support.holdemmanager.com/user/mytickets/
    - Save a copy of the original Hand history for the table/session with the issue and zip/attach those also.*

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM3Archive is in C:\HM3Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Network\Month\DayOfMonth (example: C:\HM3Archive\SiteName\HM3Archive\2016\07\31). It is configured in the Tools - Settings - Import menu.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 01-11-2012, 01:07 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 12-10-2011, 07:43 AM
  3. HH viewer still switches hands during live play
    By jerseys in forum HM2 Releases
    Replies: 6
    Last Post: 11-01-2011, 11:45 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-02-2010, 07:30 AM
  5. HUD still updates, but hands arent going into system.
    By nolan6 in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 12-04-2009, 11:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •