literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    3

    Default HUD on Winamax go fast

    Hi,i play on winamax, but HUD no works on go fast tables, is it ok? On regular tables is all ok. Martin

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,301

    Default

    https://hm2faq.holdemmanager.com/que.../Winamax+Setup

    "Winamax has asked us to not display a HUD on their 'Go Fast' tables. "

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 03-24-2018, 11:15 AM
  2. Winamax "Go Fast"
    By Romzess in forum Русский форум
    Replies: 4
    Last Post: 02-06-2017, 01:01 PM
  3. Mix fast and non fast hands
    By bip_lim in forum NoteCaddy
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2015, 07:58 AM
  4. winamax go fast hud?
    By twram in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 08-03-2014, 05:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •