literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    1

    Default Hand History for PS 'Cash-Out' wrong

    Hello,

    I'm having an issue where PS's new feature to 'cash-out' on hands doesnt get registered properly. So in one instance, I cashed out (making a profit) but then lost the hand - but PS shows me as losing the full stack. How do I rectify this?

    Thanks,

    JD

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,725

    Default

    These changes should be available in the next gold beta release. While we do not have an exact date for the release, you will receive a prompt to update once available as long as you have enabled the Settings > General > [x] Prompt for Beta Updates.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    33

    Default

    Hey!
    WTF is going on?
    Have you been thinking for a month on what to do with one line in the text of the handhistory?
    All this time your program does not fulfill its main function, does not correctly calculate the game results!
    Already month hm2 useless piece of shit!
    Is there anyone doing this at all?

    RETURN my money, I will buy myself a program that works with pokerstars.
    REMOVE the information from the description that HM2 works with pokerstars. HM2 does not work with this room.
    Technical work cannot last for months!

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    33

    Default

    99 percent of hm2 users are not fish and do not use this feature.
    Why can't you make, if only for a start, that the results are considered for the player as if there was no insurance? it’s not at all difficult. Why should I edit the handhistory files manually???

  5. #5
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,725

    Default

    Quote Originally Posted by Marjel View Post
    99 percent of hm2 users are not fish and do not use this feature.
    Why can't you make, if only for a start, that the results are considered for the player as if there was no insurance? it’s not at all difficult. Why should I edit the handhistory files manually???
    The fixes are being worked on. I do not have an ETA.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-10-2016, 07:01 PM
  2. Copying Wrong Hand History from Hand Viewer during live play
    By inspectorgadget in forum Bug Reports
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-2012, 10:38 PM
  3. I have no Cash Game Hand History
    By upanddown in forum Manager General
    Replies: 14
    Last Post: 08-11-2011, 06:57 PM
  4. Poker stars hand history option is grayed out
    By abstractls in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 05-28-2009, 02:02 PM
  5. My PP SNG hand history in cash game view ...
    By joeledemago in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 05-05-2009, 04:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •