literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    234

    Default HUD not display new NC note

    Hi, I have a long functioning NL hud that I have made a copy of for PLO.

    When I play PLO with this HUD (that has HUD constituents with a game type of NL Holdem set for all the notes) it does not display any data (except for VPIP/PFR). This as you would expect.

    I now take one of my NC NL notes and copy it with a new name. I change the game type to be the correct PLO game type and add it to the HUD.

    It still does not display the PLO data and I don't understand why. I have re-run NC note generation and I see that the PLO note has data for the players in question both when using the 'Test' function and the 'Analysis' function.

    What am I missing? Is there an additional filter in the HUD that is somehow filtering only for NL data??

    Thanks

  2. #2
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,642

    Default

    Create a similar note but change the settings for PLO. Note Caddy will be specific for Holdem or Omaha.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    234

    Default

    Quote Originally Posted by udbrky View Post
    Create a similar note but change the settings for PLO. Note Caddy will be specific for Holdem or Omaha.
    Thanks for your response and apologies, but I don't understand what you mean.

    I have already changed the settings of the 'Game Type' field in NC for the note to be one of:

    'Pot Limit Omaha High' and
    'Zoom Pot Limit Omaha High'

    but it still does not display the contents of the note in the HUD.

    I can see after note creation that the Note has found the data and it looks correct. It simply does not want to display the contents in the HUD.

    Is there an an additional field I need to change to 'PLO'?

  4. #4
    Senior Member NotecaddyEdge's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    797

    Default

    Hello tlukasha,

    Are you sure that you own NoteCaddy Omaha? If not, it's just $30 to add it on. Upgrade your NoteCaddy Holdem to include Omaha here: https://www.holdemmanager.com/store/...em-manager.php

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    234

    Default

    Quote Originally Posted by NotecaddyEdge View Post
    Hello tlukasha,

    Are you sure that you own NoteCaddy Omaha? If not, it's just $30 to add it on. Upgrade your NoteCaddy Holdem to include Omaha here: https://www.holdemmanager.com/store/...em-manager.php
    That was indeed the problem, thank you. This can be closed.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 07-18-2017, 05:39 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 02-02-2015, 11:25 AM
  3. "Note recipient", "NOT note recipient" question
    By MoronModeOn in forum NoteCaddy
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2014, 07:13 AM
  4. New note definition receives wrong note recipient
    By ChipKloner in forum NoteCaddy
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-2013, 07:29 PM
  5. Note Caddy does not display notes in HUD HM2
    By Gesi7 in forum NoteCaddy
    Replies: 6
    Last Post: 06-09-2013, 06:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •