literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4

    Lightbulb TigerGaming Support? (Tourney Reports)

    Does HM2 support Tiger Gaming tournament reports? If not what's the best way to record my tournaments from tiger gaming for I can see my ROI?

    Thank you

  2. #2
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,642

    Default

    You will need to use the Tournament Editor to manually edit the results via the Reports > Tournament > Tournaments > right-click > edit - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...rnament+Editor
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by udbrky View Post
    You will need to use the Tournament Editor to manually edit the results via the Reports > Tournament > Tournaments > right-click > edit - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...rnament+Editor
    Thank you but no tourneys/hands get imported with Tiger Gaming? It seems they keep hand history in a database?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4

    Default

    Thank you but no tournaments show up for Tiger Gaming as no hands/tourneys get imported as I think hand history with Tiger Gaming is kept in a DB?

  5. #5
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,250

    Default

    Quote Originally Posted by DaBump91 View Post
    Thank you but no tournaments show up for Tiger Gaming as no hands/tourneys get imported as I think hand history with Tiger Gaming is kept in a DB?
    They are part of the Chico Poker Network which we do not support. We do not have any short term plans to add any new networks at this time. When we decide to start adding support for more new networks again it will be done based on current pokerscout rankings and the popularity of the ticket in our system for the network.

    I believe there are 3rd party programs, such as Poker Planer and BOL Card Catcher, that you can use to make the HM2 HUD work there - http://forums.holdemmanager.com/3rd-...tible-hm2-hm1/

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4

    Default

    Thank you for the info Fozzy! However the link you sent doesn't seem to work?

  7. #7
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,250

    Default

    Quote Originally Posted by DaBump91 View Post
    Thank you for the info Fozzy! However the link you sent doesn't seem to work?

    Thanks for letting me know. That is an old canned reply I haven't used in a while and we updated our forums since then and that old link is not redirecting properly. It is a link to the 3rd party apps sub-forum on our site - https://forums.holdemmanager.com/forumdisplay.php?f=17

    I will update that canned reply right now.

    You can also try searching the 2+2 commercial and free software forums - https://forumserver.twoplustwo.com/45/software/

    They are sub-forums at the top of that forum. Any BOL grabbers/converters will most likely be in the commercial software sub-forum here - http://forumserver.twoplustwo.com/16...cial-software/

Similar Threads

  1. One HUD Display Per Limit - Tigergaming
    By matter17 in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 04-16-2018, 04:06 AM
  2. Hud settings on 4handed tables on tigergaming
    By JohnyC1337 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2017, 09:28 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 11-27-2011, 07:02 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-07-2010, 07:06 PM
  5. Does Ultimate Bet support HEM? Does HEM support Ultimate Bet?
    By StrikingEagle in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 05-21-2009, 11:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •