Can't get HM2 working on Americas card room
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    1

    Default Can't get HM2 working on Americas card room

    Ive made sure its saving hand history and hm2 is linked to the folder. no hud or even current player what am I doing wrong?

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,876

    Default

    Please update to this version
    http://www.holdemmanager.com/Downloa...pdate_8655.exe

    Do the hands import manually?

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screenshot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD.* It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. HUD not working in Americas Card Room for SNGs
    By DBri564 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2018, 06:04 PM
  2. How to get HUD for America's Card Room?
    By gonefishin in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 03-09-2015, 11:46 AM
  3. Americas Card Room *ISSUE*
    By chrisp200 in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-2014, 11:42 AM
  4. Americas Card Room SNG Results not displaying
    By IMightBluff in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-2013, 10:55 PM
  5. Americas Poker Room support?
    By methos24 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2012, 04:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •