literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    2

    Default Active Session Bugged by ACR

    Hello I just got the new update but ACR is still not working. Futhermore, my active session now shows hands from ACR but 4 hours later (6:07 right now showing 10:07 hands) and that is overriding my active session any my other hands

  2. #2
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,122

    Default

    You have to correct the site time adjustment. It sounds like you need to adjust it -4 more hours than whatever it is currently set at. I am in Detroit (EST) and had to change mine from '0' to '-4'.

    Make sure that the Site Time Adjustment is properly configured such that the Time Stamp in the Reports for the hand matches your local windows clock time - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ime+Adjustment

    If you continue to have problems:

    Please follow the instructions in this FAQ and reply back with the answers to the 12 questions in that FAQ. Those answers should help us quickly identify your issue, skipping questions will just mean we have to ask again in the next email and will delay the resolution of the issue.


    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu.


    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screenshot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*
    - Close HM2 and send your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing.


    * All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD. It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.


    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

Similar Threads

  1. "Line Taken" for active hand not working on ACR
    By 4entourage in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2016, 12:20 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-17-2015, 06:48 PM
  3. ACR reading all tournaments as one session
    By altrnbdss in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2013, 08:55 PM
  4. Active session tab not showing active session
    By Viral25 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2013, 05:25 PM
  5. active session tab bugged out
    By wrcz in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2013, 11:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •