literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Posts
    1

    Default holdem manager 2

    When using holdem manager 2 for omaha should i be using default hud under the setting while playing or omaha?

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,716

    Default

    You can use whichever helps you best. You can add stats, and you can create your own.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-02-2018, 05:29 PM
  2. How Do I Import hands from holdem manager 1 to holdem manager 2?
    By rockstarhobbo in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 11-11-2011, 09:20 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-08-2011, 08:06 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-30-2011, 09:58 PM
  5. Latest version of Holdem Manager killed Holdem Manager
    By TLXLM in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2008, 11:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •