literate-perfunctory
Poker Software
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 68

Thread: ACR Update

  1. #51
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    25

    Default

    WPN is showing mucked cards in the raw HHs now... is there any plan to make it so HM2 shows those holecards?

  2. #52
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,200

    Default

    Quote Originally Posted by mythrilfox View Post
    WPN is showing mucked cards in the raw HHs now... is there any plan to make it so HM2 shows those holecards?
    Send us a sample the hands with screenshots of the problems with the hands from the reports, replayer, hand viewer, etc.

    Please zip and email the problem hand histories, with a link to this thread and your forum name, to us using the 'Contact Support' link.


    Make sure you also include screenshots of your reports and a detailed description by tournament number, session, hole cards, etc. of some of the errors we need to test.


    All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: C:\HM2Archive\2016\07\31).


    When sending any files please zip them (right-click > send to > compressed folder) before attaching them to an email. If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site like dropbox, then click 'Share' > 'Create Link' > Copy Link' and right-click > 'Paste' the download link directly into the support ticket email. If you have any problems with dropbox try using filedropper.com or google drive.

  3. #53
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    2

    Default

    I have .8649 installed and hm2 is not importing any hands to hm2 archive as I play. I have the correct box ticked in the client. any reason for that?

  4. #54
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,555

    Default

    Quote Originally Posted by impresyw View Post
    I have .8649 installed and hm2 is not importing any hands to hm2 archive as I play. I have the correct box ticked in the client. any reason for that?
    If you continue to have problems please zip and email the problem hand histories, with a link to this thread and your forum name, to us using the 'Contact Support' link.

    Make sure you also include screenshots of your reports/filters and a detailed description by tournament number, session, hole cards, filter, stat, etc. of some of the errors we need to test.

    All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: C:\HM2Archive\2016\07\31).

    When sending any files please zip them (right-click > send to > compressed folder) before attaching them to an email. *If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site like dropbox, then click 'Share' > 'Create Link' > Copy Link' *and right-click > 'Paste' the download link directly into the support ticket email. If you have any problems with dropbox try using filedropper.com or google drive.
    Regards udbrky (Chris)

  5. #55
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    2

    Default

    there are no hands in the acr directory that is selected in the client, so I cant submit any hands. Is that a know issue?

  6. #56
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    18

    Default

    Anyone here to play sng on demand on ACR can confirm if HUD show in this sngs.

  7. #57
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,200

    Default

    Quote Originally Posted by impresyw View Post
    there are no hands in the acr directory that is selected in the client, so I cant submit any hands. Is that a know issue?
    If they aren't writing hands there is nothing for us to import. If they are writing hands and they are being imported then they have been archived.

    All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD. It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

  8. #58
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,200

    Default

    Quote Originally Posted by Padrinobta1 View Post
    Anyone here to play sng on demand on ACR can confirm if HUD show in this sngs.
    I have tested them twice the past few days because people report issues and they worked fine for me. Both times the customers hadn't config'd everything right. The WPN v2 client is brand new software as far as HM2 is concerned so you need to reconfigure everything from scratch: auto import folders, pref seating, site time adjustment, etc.

    If you have problems:

    Please follow the instructions in this FAQ and reply back with the answers to the 12 questions in that FAQ. Those answers should help us quickly identify your issue, skipping questions will just mean we have to ask again in the next email and will delay the resolution of the issue.


    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu.


    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screenshot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*
    - Close HM2 and send your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing.


    * All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD. It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.


    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

  9. #59
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    7

    Default

    Hello again me

    I have this problem in replayer, my cards are showing only when they go to showdown , when i fold on flop,turn,river they wont show in replayer

    in showdown: https://imgur.com/a/29Be7a2
    not in showdown : https://imgur.com/a/kNVpFp9

    Thanks for help

  10. #60
    Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Posts
    7

    Default

    My Hud is still not working.
    I play on ACR both cash games, on demands and mtts. and hud is not showed on neither.
    When i have the table open, it is stucked on loading/waiting for hands.
    The hands are saved on reports but the hud is still not showing.
    Everything on the faq seems to be working okay.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-02-2014, 11:29 AM
  2. Winning Poker (ACR) Hands total
    By ez2cy in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 03-20-2014, 05:43 PM
  3. Any issues with ACR?
    By DenverDave in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2014, 09:19 PM
  4. Does HEM work on ACR?
    By WiCane in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2014, 04:53 AM
  5. ACR reading all tournaments as one session
    By altrnbdss in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2013, 08:55 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •