literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    22

    Default active session graph error ipoker

    hi,

    everything works fine besides the ipoker imports. The tables show up and I get stats but they dont show up in my session summary graph. I created a new db with less data and still got the same problem. My marked hands show up but either in my alias nor if I my select my ipoker player show me my session graph in the active session window. In any place else I find the tourneys and the stats. I cant the the active session in the drop down at all but I see the tables in the table finder. Can you help me pls.

    greets

    bennie

  2. #2
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,435

    Default

    Do the hands manually import?

    If you continue to have problems, please reproduce the problem and send your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing, with a link to this thread and your forum name.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    22

    Default

    done

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 11-17-2015, 06:48 PM
  2. Active session tab not showing active session
    By Viral25 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2013, 05:25 PM
  3. Cash Results Graph, Active Session Tab
    By Fiftyfifty in forum Feature Requests and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-2013, 05:37 PM
  4. Active session screen -- can't resize graph
    By hmo7 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2013, 08:34 PM
  5. Active Session, Session Summary, graph
    By rolodecks in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2012, 05:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •