literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    11

    Default HM2 HUD Display Problem

    Hello!

    (I don't speak English, I wrote the text with the google translator!)

    Waithing for hands.
    This is written out by the HM2 panel while playing.
    Why can't I see HUD statistics?

  2. #2
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,450

    Default

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD.* It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    11

    Default

    Thanks for the answer!
    Meanwhile, HUD was shown.
    "Table Finder".

  4. #4
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,450

    Default

    Without more information, we cannot tell if it is needed.

    You didn't even tell us what the site and game type are.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 04-05-2015, 01:10 AM
  2. Extended display problem (when hm2 is open)
    By Flippant in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-2014, 10:04 PM
  3. Customized new Hud display on HM2, but hud doesnt change on tables
    By matrixreloaded_2_neo in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-17-2012, 08:00 PM
  4. HM2: can't display HUD on Ongame (Heypoker.com)
    By adrian_cam in forum Bug Reports
    Replies: 5
    Last Post: 01-30-2012, 02:46 AM
  5. HM2 HUD doesn't display imported hands
    By aka_Lamogio in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2011, 08:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •