literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    3

    Default Pokerstars HUD not displaying

    After the last update HEM2 Hud stopped working. I can't even find the tournaments I'm playing from the "active session " window. I noticed that somebody else had this problem recently. What can I do ?

  2. #2
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,442

    Default

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Attach a copy of the original Hand history for the table with the issue*
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    *All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD.* It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6

    Default

    Dont use new graphics. Disable in settings

  4. #4
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,057

    Default

    Quote Originally Posted by tommyhawk View Post
    Dont use new graphics. Disable in settings
    Yes, thank you for updating this thread. We have found since the last post that their new beta graphics engine is not yet supported in HM2 or HM3 so it needs to be disabled until we can try to add support in the future. This new beta graphics option is not yet available to all stars players or all of the stars skins.

    For anyone else that stumbles on this thread:

    It could be related to their new/seasonal themes. Try switching back to an older theme, or try to turn off the PokerStars - Settings - Table Appearance - Table Graphics: [ ] 'Enable the new PokerStars Graphics Engine' option, and/or disable the Settings - Table Appearance - Table Display: [ ] 'Display Seasonal Themes'

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 05-21-2011, 05:46 PM
  2. Pokerstars Hands not importing and HUD not displaying
    By Keith Woernle in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 12-15-2010, 12:29 AM
  3. Hud stats not displaying (POKERSTARS)
    By jm88888 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-2010, 02:59 PM
  4. HUD not displaying on PokerStars
    By szabby in forum Manager General
    Replies: 11
    Last Post: 08-07-2009, 08:56 AM
  5. HUD not displaying for PokerStars 6max $5/10NL table Eos
    By pokertx in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-2009, 08:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •