2.0.0.8629 Offical Release Thread - PokerStars third party tools policy changes
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    HM Q.A & Testing Manager random's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    323

    Lightbulb 2.0.0.8629 Offical Release Thread - PokerStars third party tools policy changes

    Note:
    Per PokerStars specific instructions we have removed tournament stack size filters while playing on PokerStars tables

    To comply with their rules we also disabled 3bet/4bet/5bet is AA/Premium stats and Nash popups while playing on their tables
    This is an official release for 2.0.0.8629

    You can manually download the build here, if you have any issues you can rollback to the previous official version here.

    Release notes:

    Note: Restart of HM2 required after the installation before HUD will work on fast forward tables

    Poker Sites
    888Poker - Tournament summary import support for new client with updated summary files
    PokerStars - Disable tournament filters when playing on PokerStars
    PokerStars - Prevent 3Bet/4Bet/5Bet is AA and Premium from working on Pokerstars to comply with their third party tools policy
    PokerStars - Prevent Nash popups from working on PokerStars tables to comply with their third party tools policy
    PokerStars.IT - Added HUD support for Zoom HU tables
    PokerStars.SE - Added HUD support for Zoom tables
    Winamax - Added HUD support for updated tournament window titles

    General
    Added detection for corrupt installations and a warning with download link
    Last edited by fozzy71; 02-15-2019 at 06:20 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    11

    Default

    Had a huge problem during this last update , a file was detected as malware by antivirus during the restart after the installation and was quarantined..
    Even though i restored it now the shotcut to HEM2is gone and i cannot even open it
    WHat do i do now?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    11

    Default

    Nvm
    I unistalled and reinstalled and will try upgrading with the antivirus off
    Kinda concerning tho that there was malware detection , what was that about?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    58

    Default

    Same problem here.

    I excluded the folder HM2 for my antivirus but still the install process go through but impossible to launch after that.
    I have to roll back

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    2

    Default

    Same problem here, it won't launch anymore afterwards.

  6. #6
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,408

    Default

    We are investigating the problem. It seems to prevent larger databases from accessing all the memory they need if they try and use more than 1.1 GB of RAM when loaded. If you are having problems with 8600 rollback from the link in the OP of the thread. If you want to use 8600 your DB is going to have to be small enough that it doesn't use 1+ GB of RAM when loaded.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    58

    Default

    Fozzy71

    I had to roll back but i can confirm i use two databases of 15 and 11 GB
    Last edited by Niani; 04-05-2019 at 02:00 AM.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    2

    Default

    If one doesn't update to this latest update, does that mean one is using HEM2 against the End User License Agreement of Pokerstars?

  9. #9
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,762

    Default

    Quote Originally Posted by BotHENK View Post
    If one doesn't update to this latest update, does that mean one is using HEM2 against the End User License Agreement of Pokerstars?
    Yes, it is needed for compliance to their rules changes.
    Regards udbrky (Chris)

  10. #10
    Member omar2ndname's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Italy
    Posts
    36

    Default

    Quote Originally Posted by udbrky View Post
    Yes, it is needed for compliance to their rules changes.
    Hi, does the "last official version..." described in the top of the post, have what it takes for the End User License Agreement of PS?. TY if you answer.

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 02-03-2017, 05:35 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 08-30-2016, 06:31 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-22-2016, 12:22 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 08-08-2015, 11:53 AM
  5. Replies: 31
    Last Post: 10-28-2009, 02:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •