literate-perfunctory
Poker Software
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20
  1. #11
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    27,985

    Default

    This has fixes for 888.se (import) and pokerstars.se (cash games hud).

    https://www.holdemmanager.com/Downlo...pdate_8567.exe

    We are looking into possible fixes for the zoom issues and will contact pokerstars if necessary.

  2. #12
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    39

    Default

    Ok, thank you
    I managed to revert to the old version of pokerstars so it works right now at least

  3. #13
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,166

    Default

    Quote Originally Posted by Marats View Post
    Ok, thank you
    I managed to revert to the old version of pokerstars so it works right now at least
    Did you try the new version? We need the files.
    Regards udbrky (Chris)

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    2

    Default

    This update does not work for me on cash tables on pokerstars.se.At the moment only tournament hud is working.

  5. #15
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    39

    Default

    I just tried the version you posted and no, the hud still donīt work on zoom.

  6. #16
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    27,985

    Default

    Quote Originally Posted by croman19 View Post
    This update does not work for me on cash tables on pokerstars.se.At the moment only tournament hud is working.
    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu.


    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and send your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing.


    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

    Quote Originally Posted by Marats View Post
    I just tried the version you posted and no, the hud still donīt work on zoom.
    Right, a fix for zoom on the new stars.se skin will take some time as it appears they are not writing the seating files we need.

  7. #17
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    39

    Default

    do you need me to send in a report or do you have all the info you need about the zoomtables?

  8. #18
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    27,985

    Default

    Quote Originally Posted by Marats View Post
    do you need me to send in a report or do you have all the info you need about the zoomtables?
    Our developers are working on a fix for the Zoom issues and we hope to have a new beta with a possible fix out later today or tomorrow. Once it is ready we are planning to make the beta live to everyone that has that setting toggled on to opt in to the beta updates. If the next beta release we set live doesn't sort out the zoom issues we will need a set of those logs/files.

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    3

    Default

    Zoom is still not working right?

  10. #20
    Graphics Guru fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    27,985

    Default

    Quote Originally Posted by Stryk11 View Post
    Zoom is still not working right?
    Correct. Once it is ready you should get a prompt on launch for HM2 to update. I didn't hear anything about it today from the developers and testers so it probably won't be ready until some time next week, assuming it can be fixed. We have conflicting reports from our teams on whether or not the client is writing the seating files we need.

Similar Threads

  1. PokerStars not autoimporting and HUD not working
    By david906 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2015, 01:53 AM
  2. Replies: 275
    Last Post: 01-02-2015, 02:32 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 08-31-2011, 03:31 PM
  4. Pokerstars -> "Could not detect Pokerstars Lobby"
    By VicTimEyes in forum Table Scanner
    Replies: 17
    Last Post: 10-24-2010, 12:28 AM
  5. Pokerstars Not Importing/HUD Not working after update
    By daveshoelace1 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2010, 05:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •