literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    9

    Default TN2 not recognizing ipoker tables.

    I've tried with betfair and also with coral and neither seem to work with TN2. It doesn't seem to even pick up that the client is open. No idea how to fix it. Please help.

  2. #2
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,639

    Default

    Please update to this version:

    https://www.holdemmanager.com/Downlo...ate2.8.18s.msi

    Please reproduce issue, then go to TableNinja 2 > Help > Contact Support and click the "Send logs to TableNinja" button.*
    Then send a copy of that ZIP file.

    Also please send a screenshot of your desktop with a table and your HUD displayed.*
    Please follow these instructions to take a screenshot: http://www.wikihow.com/Take-a-Screen...rosoft-Windows
    Please send the screenshot even if you don't have a HUD or custom table theme.

    Please also briefly describe what is happening in the ticket.

    Please create a support ticket via the 'Contact Support' link here - https://support.holdemmanager.com/ - and if there is a forum thread with additional information please link to this thread and let us know your forum name if there are several people in the thread.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-06-2017, 07:17 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 04-24-2015, 02:38 PM
  3. holdemmanager not recognizing my tables
    By mneidow in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 07-04-2009, 04:40 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-04-2009, 01:34 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-03-2009, 10:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •