literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    1

    Default HM2 ask me a licence during trial

    Hey guys,

    First i'm FR, my english script could make you blind after reading few lines

    I'm new in the poker's family and naturally i hear about you (HM2)

    After the installation with PSQL problems !! I successed to connect and launched it. HM2 asked me about trial activation, and i clicked on "YES". The soft launched perfectly before to pop an update message. I did it. But now the soft ask me a licence to use it.

    Conclusion : i used about 45 sec of trial time ><

    Thanks

  2. #2
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,258

    Default

    Please create a support ticket via the 'Contact Support' link here - https://support.holdemmanager.com/ - and if there is a forum thread with additional information please link to this thread and let us know your forum name if there are several people in the thread.

    So we can issue the trial.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 09-16-2014, 08:58 AM
  2. HM2 ask me what computer do i want to use every time
    By gustavom in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-2012, 07:00 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 08-20-2012, 03:30 PM
  4. HM2 ask for licence reactivation
    By kavboj in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2012, 09:51 AM
  5. There is no choice, I have to ask
    By Demeis in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2009, 10:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •