literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2

    Default Filter last hands not working

    I have 100k hands of zomm nl5, for eg, and when I filter by last 50K hands, it is shown only 24k...

  2. #2
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,258

    Default

    Make sure the reports and filters are not corrupted.

    Close HM2
    Please delete everything in:

    Win Vista/7/8: C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\Re ports and \Filters
    Windows XP: C:\documents and settings\username\application data\HoldemManager\Reports and \Filters

    Showing hidden files: http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...in+Windows%3F+
    Restart HM2 and the issue should be resolved.

    Then, make sure the database is not corrupted.

    A) Please try to vacuum/analyze and reindex your database - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...29#maintenance

    B) If you continue to have problems, try the following:

    Try creating a new DataBase and import a small portion of your \HM2Archive so you can see if the problem exists in the new DB - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...y+played+hands

    If the new database seems to work properly, it sounds like your database might be corrupt. Please continue to use the new database and import the rest of your hands using the steps above. This is why regular backups are a good idea. If your database becomes corrupt you can restore a backup and only have to import the most recent hands (that were played after the backup was created) and edit any tournament results if necessary. I recommend keeping at least the most recent 2 or 3 backups in case the most recent one does not restore properly you can try the previous backup.

    Here is a FAQ explaining how to backup your database and all settings in one easy step - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...onfigs+work%3F
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2

    Default

    Thank you answering
    I did everything you said,but it is still not working. I imported 10k hands and filtering last 3k, it shows 1700 hands

  4. #4
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,258

    Default

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. HUD filter not working. Show last x hands
    By irlisomg in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-2012, 12:30 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-08-2011, 03:38 AM
  3. Filter : last 10K hands. It shows me last 8670 hands.
    By ShakeMyAZ in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 03-08-2010, 01:33 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 11-26-2009, 09:33 PM
  5. Last xxx Hands filter not working with Pre Flop Cards
    By Friendly in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2009, 03:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •