Hud not working in Pokerstars replay
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9

    Default Hud not working in Pokerstars replay

    Hi,

    My hud works on the tables i play (Zoom), but when i want te rewatch a hand and take a note my stats doesnt pop up in pokerstars replayer, it keeps on saying, waiting for hands.
    My hold'em manager saids that my pokerstars is not importing hands, but it is.
    Anyone know how to fix this?

    Thx in advance

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,357

    Default

    Is this our replayer or the one in stars?

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9

    Default

    In pokerstars replayer.

    Hm2 error
    ps settings
    desktop
    active session

    I cant add files to the post

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9

    Default

    In pokerstars replayer.

    Hm2 error
    ps settings
    desktop
    active session

    I cant seem to add files

  5. #5
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,357

    Default

    The HUD doesn't work on the Stars replayer. You can replay in our replayer.
    Regards udbrky (Chris)

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9

    Default

    yes in hm replayer i get stats

  7. #7
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,357

    Default

    Quote Originally Posted by PrStalker View Post
    yes in hm replayer i get stats
    Yes, that is expected. It won't work in stars.
    Regards udbrky (Chris)

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9

    Default

    That is kinda sad, cause then the note taking is kinda useless when playing zoom

  9. #9
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,357

    Default

    We also provide a note system.
    Regards udbrky (Chris)

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9

    Default

    That's what i wanted to use, but when i replay a hand, there are no stats, so there is not a note icon for me to put notes in

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-04-2013, 07:43 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 06-04-2013, 04:30 AM
  3. Hand Replay No Longer Working
    By J9suited in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 05-02-2010, 02:56 PM
  4. Rightclick "Replay Hand" not working for datamined hands
    By trashy123 in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2010, 09:50 PM
  5. Replay hands not working in beta 5
    By shamda in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-2009, 05:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •