literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2

    Default How can I move HUD stats in table

    Hello,

    Is there a way to move each player's HUD stats to my desired location on the table?

    Thanks

  2. #2
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    18,940

    Default

    Make sure the seat positions are set right.

    Open the HM2 > HUD Settings > HUD Designer menu > Click 'Reset' > [x] Panel Positions > OK

    1) Open one Table only and ensure at least 1 hand has imported before moving to step 2.
    2) Move the stats with the Arrow Buttons (< >) on the Table Averages HUD to rotate your HUD to the correct position.
    3) Now you can open more tables and it should be automatically configured. Let at least 1 hand import before changing anything as this is needed to gather the correct positions.

    Please check this FAQ if you play at pokerstars - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...For+PokerStars - and make sure it is set the same in all/any installed PokerStars clients if you have more than 1 ps.xx client installed.

    If you have any difficulty following the above method with the arrow buttons you can set the positions manually as explained here - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...1/Site+Setup#5


    You can right-click and drag a HUD to where you want it to be.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2

    Default

    Thanks for your reply!

  4. #4
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    18,940

    Default

    You are very welcome. Thank you for letting us know it solved your problems. It helps us when crafting future replies to other customers with similar problems.

    Good luck at the tables. If you have any further questions or problems do not hesitate to ask us.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Can't move HUD stats on specific table
    By friedhelm in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2018, 10:11 PM
  2. Can't move HUD panels to the edge of the table
    By Mt.Splashmore in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2013, 11:50 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-31-2010, 08:07 AM
  4. Can't Move HUD Stats on AP
    By DayJaVou in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 03-02-2009, 01:43 PM
  5. Replies: 22
    Last Post: 09-20-2008, 08:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •