literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    37

    Default Party default betting and hotkeys messed up on .18 version as well. Update not workin

    I reinstalled both soft, reset Partypoker to the default betsize settings but still miscalulates preflop bad.

    Postflop it messes up quite often as well.

    IS this supposed to be still under testing or is something wrong with my setup?

    Thanks.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    25

    Default

    same problem here

  3. #3
    Holdem Manager Support Sarek's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Eridani 40
    Posts
    20,449

    Default

    Does this happen on "reverted" Party client?
    They have changed many things earlier, then get old back - but I am not sure they did this on all sites (bwin etc).

  4. #4
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    37

    Default

    hmmm, what do you mean with reverted?

  5. #5
    Holdem Manager Support Sarek's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Eridani 40
    Posts
    20,449

    Default

    Two weeks ago (or so) Party poker client was significantly changed.
    As a result this broke TN2 work with Party.
    Right now AFAIK they (Party) returned client to the stage it had\was before these changes.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    37

    Default

    So which version should i use?

    Also it says to go back to default betting sizes, but there is no resert to default button on the software.

    Can you tell me the or send a pic of the default sizing and TN2 version i should be using?

    Thanks;

  7. #7
    Holdem Manager Support Sarek's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Eridani 40
    Posts
    20,449

    Default

    Party default settings for buttons are:


  8. #8
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    37

    Default

    Its still not working

    Please what else can i do?

    Betsizesare are at default, i tried .18 and .17, i tried reinstalling partypoker on a new comupter.

    Does the problem is still on your end or it could be something IM doing wrong, please be more specific since i can keep trying stuff and waste time or i can just sit on this until you do something about it.

    Thanks,
    Last edited by VithelTone; 12-09-2018 at 03:00 PM.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    67

    Default

    I get more angry every time i check for a fix . This is taken way to long. I don't care what Party Poker did with their client or not. TableNinja has to make sure it's fix in a couple of days and not in months. We are paying customers and we have the right on a fuly working product. How many developers are working on this issue right now?

Similar Threads

  1. Problem with betting hotkeys at Bwin(Party)
    By Cirkkkk in forum Table Ninja 2
    Replies: 14
    Last Post: 03-28-2014, 01:35 AM
  2. Default Betting und Betting Hotkey funktioniert nicht
    By waampata in forum German Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2014, 03:08 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-28-2013, 09:28 PM
  4. FULLTILT : Betting hotkeys and preset bet not working
    By VisibleSpectrum in forum Table Ninja 2
    Replies: 5
    Last Post: 05-22-2013, 09:59 AM
  5. Replies: 39
    Last Post: 08-31-2011, 08:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •