literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    3

    Default I cant join with my license code to hm2 after latest update

    I did today latest update of hm2 and when finished told me that need license code when I wrote it told "the license server could not be contacted" I saw all other topics here with the same problem but no one helped me. I open hm every time as an administrator , my windows defenser doesn't block hm and I have latest version of windows. Can you help me to fix the problem?

    Thank you in advance
    Last edited by stigcall; 11-27-2018 at 12:50 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    2

    Default

    Have the same problem, please reply.

  3. #3
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    18,922

    Default

    Install VC++ 2013 from this link - https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=40784
    - Make sure you install the 64-bit if you have a 64-bit operating system.

    Please let us know if that solves the problem for you.

    If you continue to have problems:

    Please see this FAQ for help in resolving licensing issues:
    http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...Holdem+Manager

    If you continue to have problems, please reproduce the problem and zip/attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    Once you have collected/sent the logs roll back to 8536 from this link until we have a chance to review your logs - https://www.holdemmanager.com/Downlo...pdate_8536.exe
    Regards udbrky (Chris)

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by udbrky View Post
    Install VC++ 2013 from this link - https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=40784
    - Make sure you install the 64-bit if you have a 64-bit operating system.

    Please let us know if that solves the problem for you.

    If you continue to have problems:

    Please see this FAQ for help in resolving licensing issues:
    http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...Holdem+Manager

    If you continue to have problems, please reproduce the problem and zip/attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    Once you have collected/sent the logs roll back to 8536 from this link until we have a chance to review your logs - https://www.holdemmanager.com/Downlo...pdate_8536.exe
    Hi udbky thank you very much for your fast response. My problem solved

  5. #5
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    18,922

    Default

    You are very welcome. Thank you for letting us know it solved your problems. It helps us when crafting future replies to other customers with similar problems.

    Good luck at the tables. If you have any further questions or problems do not hesitate to ask us.
    Regards udbrky (Chris)

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2

    Default

    HTML Code:
    My problem solved
    Hello, i have the same problem.
    It will be nice to tell us how did you do ?

  7. #7
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    18,922

    Default

    Quote Originally Posted by 3Dec18 View Post
    HTML Code:
    My problem solved
    Hello, i have the same problem.
    It will be nice to tell us how did you do ?
    Did you follow the steps? Create a ticket and send the logs as the FAQ linked above says.
    Regards udbrky (Chris)

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by udbrky View Post
    Did you follow the steps? Create a ticket and send the logs as the FAQ linked above says.
    Yes, but i think it will be easier if "stigcall" explains his solution, no ?

    So everything is in english
    I tried the steps, but it doesn't work.

  9. #9
    HM2! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    18,922

    Default

    Quote Originally Posted by 3Dec18 View Post
    Yes, but i think it will be easier if "stigcall" explains his solution, no ?

    So everything is in english
    I tried the steps, but it doesn't work.
    Without sending the logs, we cannot look at them to see what is happening.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 07-19-2015, 03:25 PM
  2. HM2 Crashing after latest update
    By axses in forum Bug Reports
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2014, 07:55 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-03-2014, 03:49 PM
  4. Problem after installing latest update: HM2
    By Gary_Neville in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2012, 05:51 AM
  5. Problem starting HM2 after latest update.
    By grundyboy in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2011, 09:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •