2.0.0.8551 Beta Release Thread - PartyPoker update (Nov 2018) - Page 2
Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 72
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    11

    Default

    After the update HUD stopped working correctly at regular tables. After collecting statistics on 10-20 hands, it ceases to be updated. Sometimes the problem can be solved by changing HUD. But when a new player sits down at the table, the statistics do not appear at all. And in General, constantly switch HUD is not convenient...

  2. #12
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,824

    Default

    Quote Originally Posted by DamageLV View Post
    Hello! Just installed this new realse , but after that i've got message: "Would you like to start your free trial of HM2. Click here if u have a license code." - i click there and write my license code. And after that i've getting such message: "The license server could not be contacted. Make sure your computer is connected to the internet." Do you want to try again?
    And nothing I can do. Tried to install previous version, but now having same problem and can't solve that.
    P.S. installed 8536 and now everything OK. But still i would like to solve this partypoker HUD problem. So what should i DO? (windows 10)
    Quote Originally Posted by mate1 View Post
    I have the same problem as DamageLV. What to do?
    In version 8536 HUD has stopped working
    Quote Originally Posted by MikeDe View Post
    FYI: after installing this beta Client, HM2 lost the licensing Information. I was able to enter the key manually, but I think this is not how it was intended to work.
    Install VC++ 2013 from this link - https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=40784

    Please let us know if that solves the problem for you.

    If you continue to have problems:

    Please see this FAQ for help in resolving licensing issues:
    http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...Holdem+Manager

    If you continue to have problems, please reproduce the problem and zip/attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    Once you have collected/sent the logs roll back to 8536 from this link until we have a chance to review your logs - https://www.holdemmanager.com/Downlo...pdate_8536.exe
    Regards udbrky (Chris)

  3. #13
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,824

    Default

    Quote Originally Posted by DamageLV View Post
    I dont understand why my question was deleted...
    Still getting same problem. When i install new version can't open the programm. "the license server could not be contacted. Make sure your computer is connected to the internet." - when i enter my license key.
    screenshot: https://gyazo.com/5dce76dda6864240ac35378f8c46a386
    Only after installing old version 8536 - everything works fine now.
    It wasn't deleted. It was flagged and we authorized it now.
    Regards udbrky (Chris)

  4. #14
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,824

    Default

    Quote Originally Posted by Grigomar View Post
    After the update HUD stopped working correctly at regular tables. After collecting statistics on 10-20 hands, it ceases to be updated. Sometimes the problem can be solved by changing HUD. But when a new player sits down at the table, the statistics do not appear at all. And in General, constantly switch HUD is not convenient...
    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by udbrky View Post
    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    I am having the same issue cannot get my HUD to work

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    10

    Default

    Хад не выводится на фаст форвард пати покер(. Ждать новой версии? иЛИ ЧТО МОЖНО СДЕЛАТЬ?

  7. #17
    Junior Member PavLove's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    3

    Default

    кто нибудь даст точный ответ на счет Party Poker'а? хад по-прежнему не работает! толком не могу понять в чем причина! возможно я повторяюсь с предыдущими пользователями, но хотелось бы прочесть разумный, ясный ответ по этому поводу! что с хадом и будет ли работать в ближайшее время!? сегодня вообще то начинается KO SERIES

  8. #18
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,824

    Default

    Quote Originally Posted by poteha1981 View Post
    Хад не выводится на фаст форвард пати покер(. Ждать новой версии? иЛИ ЧТО МОЖНО СДЕЛАТЬ?
    These changes should be available in the next gold beta release. While we do not have an exact date for the release, you will receive a prompt to update once available as long as you have enabled the Settings > General > [x] Prompt for Beta Updates.
    Regards udbrky (Chris)

  9. #19
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,824

    Default

    Quote Originally Posted by PavLove View Post
    кто нибудь даст точный ответ на счет Party Poker'а? хад по-прежнему не работает! толком не могу понять в чем причина! возможно я повторяюсь с предыдущими пользователями, но хотелось бы прочесть разумный, ясный ответ по этому поводу! что с хадом и будет ли работать в ближайшее время!? сегодня вообще то начинается KO SERIES
    What is the exact game type?

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ging#startmenu

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    11

    Default

    Where to send LOG file?

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 11-16-2018, 12:14 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-22-2018, 05:13 PM
  3. Replies: 12
    Last Post: 02-03-2017, 05:35 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 08-08-2015, 11:53 AM
  5. Replies: 31
    Last Post: 10-28-2009, 02:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •