literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 10 of 27

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    NoteCaddy sreticentv's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    No direction but to trust the final destination
    Posts
    6,455

    Default NoteCaddy 2.8 BETA Pokerstars.India, PokerMaster, Express Definitions, +many fixes

    http://assaultware.com/notecaddy.2.8.0.0.zip

    See the bottom for installation instructions How to make sure you have the very latest NoteCaddy build - Assaultware Wiki

    I will answer all pending forum posts later today.
    NoteCaddy Manual | Coaching Packs | Blog
    NoteCaddy experts: a.k.aAlso, Catalyst_Kh, Derders, karstenkloss, scoobediah (NoteCaddy Edge)

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    27

    Default

    I think this is the correct place to post this.

    After upgrading to NC 2.8.0.0 on both HM 2.0.0.8517 and HM 2.0.0.8528,

    the HUD doesn't display on HM2 replayer as well as on live tables. When I click on HUD settings HM2 crashes. HM2 is importing hands and NC is creating notes for pokerstars.in.

  3. #3
    NoteCaddy sreticentv's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    No direction but to trust the final destination
    Posts
    6,455

    Default

    I am very sorry about that. I had tested on a version of HM2 that I had compiled so I could debug and didn't realize that this would update make things work that wouldn't have had I not compiled. I spent a lot of time the last few days and have made sure that when installing HM 2.0.0.8528 and copying the zip file that it would work as expected. Hopefully that fixes the issues. Again my apologies for missing something that obvious
    NoteCaddy Manual | Coaching Packs | Blog
    NoteCaddy experts: a.k.aAlso, Catalyst_Kh, Derders, karstenkloss, scoobediah (NoteCaddy Edge)

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    27

    Default

    Hi,

    HUD working now Finally I have notes


    Part of Composite.png

    I however see this in almost all my popups, bunch of [Part of Composite] notes that weren't even supposed to be in this popup like the HM.SRP.TurnCB note. This popup would only have 4-bet 5-bet notes, i checked the Notecaddy popups in HUD Settings as well.

    Notecaddy popups.png

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Chennai
    Posts
    9

    Default NoteCaddy is not Working in Holdem Manager2

    Hi,

    I extracted NoteCaddy files in to Holdem Manager2 folder.Unfortunately , After that Holdem Manager 2 not showing HUD and crashes.Please help me.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    27

    Default

    I've tried different notes on different versions of notecaddy and HM2 and the main problem seems to be that in NC 2.8 if you add a note to be shown in any popup then that popup shows a bunch of notes that weren't supposed to be in the popup. I showed an example with a few screenshots in the previous post as well.

    The problem also persists with default NC notes that come with the software(i removed NC coaching package and restarted HM2 and that's the default notes you get) as well. If in any popup you add even a single note to be shown then that popup gets flooded with all sorts of notes that you hadn't selected to be shown in that popup. If you want I can show some more screenshots with default NC notes to better illustrate the problem.

Similar Threads

  1. Replies: 58
    Last Post: 08-25-2019, 09:57 AM
  2. Notecaddy PokerMaster problem
    By Tunaretars in forum NoteCaddy
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2018, 08:21 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 08-06-2018, 10:01 AM
  4. Replies: 29
    Last Post: 08-08-2014, 06:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •