literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    5

    Default Can't using game pad for hotkey

    I received this message,please help me,thank you:
    We have turned off gamepad. Too many actions in a too short period of time. Very likely your gamepad is stuck on a key, which is constantly triggered, about 10 times a second.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by queenpro1; 08-06-2018 at 09:45 AM.

  2. #2
    Administrator Ninja Support's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1,003

    Default

    Quote Originally Posted by queenpro1 View Post
    I received this message,please help me,thank you:
    We have turned off gamepad. Too many actions in a too short period of time. Very likely your gamepad is stuck on a key, which is constantly triggered, about 10 times a second.
    Hi,

    What type of gamepad are you using? Please go to the setup tab and enable Listen for gamepad on a dedicated thread then reproduce issue, then go to TableNinja 2 > Help > Contact Support and click the "Send logs to TableNinja" button. Then send a copy of that ZIP file to support@tableninja.com to check it over for errors.
    Also please send a screenshot of your desktop with a table and your HUD displayed. See instructions http://graphicssoft.about.com/cs/gen...screenshot.htm Please send the screenshot even if you don't have a HUD or custom table theme.

    Please also briefly describe what is happening in the email.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    5

    Default

    this is log file after On Listen for gamepad on a dedicated thread ,i open only TN2 but still can't using gamepad,please check
    i don't using HM2,pokerstar and still got errors
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by queenpro1 View Post
    this is log file after On Listen for gamepad on a dedicated thread ,i open only TN2 but still can't using gamepad,please check
    i don't using HM2,pokerstar and still got errors
    I used sony PS4 dual shock,hope support fix it fast because i need to work,thanks so much!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    5

    Default

    Im waitting ,still can't work because this erros

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    5

    Default

    Everything ok today,i can using gamepad now,thanks

  7. #7
    Administrator Ninja Support's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1,003

    Default

    Quote Originally Posted by queenpro1 View Post
    Everything ok today,i can using gamepad now,thanks
    Hi,

    Thank you for letting us know the issue is resolved, If you need assistance with anything else please let us know.

    Have a nice day and best of luck at the tables.

Similar Threads

  1. Wrong game type @ cash game
    By Bapor in forum Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 11-03-2016, 11:41 PM
  2. Hud stats reset from game to game
    By physikz27 in forum General Support
    Replies: 6
    Last Post: 05-16-2014, 12:22 AM
  3. hotkey to mark a hand in game
    By alexicek in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2011, 06:34 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 07-09-2009, 05:47 PM
  5. Cash game reports filter game type
    By theorize in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 01-04-2009, 09:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •