Hud not working on pokermaster
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    7

    Default Hud not working on pokermaster

    hello,

    my hud is not working with pokermaster.

    hud settings/site options is pokermaster selected.
    site setup is pokermastes und auto import folder selected.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,120

    Default

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: Feature Logging

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: How Do I Send a Log File to Holdem Manager Support?

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    7

    Default

    where i find the log files option and where i find the logfolder ?
    Last edited by alfonso76; 04-24-2018 at 08:19 AM.

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,120
    Regards udbrky (Chris)

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    27

    Default

    Does HM2 work with PokerMaster?

  6. #6
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,120

    Default

    Quote Originally Posted by trzasku View Post
    Does HM2 work with PokerMaster?
    You need the www.pokermasterhud.com as well.
    Regards udbrky (Chris)

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    29

    Default

    Hi there. I have pokermasterhud and it is picking up my table from memu, but I only have default HUD popping up at the top right without any player stats popping up. Any ideas?

    Edit: I got it working. After setting up the HH folder correctly.

    I have another question though, in order to track hands do I just need to have the table opens with the hand converter on?
    Last edited by Sageypoo; 06-20-2018 at 10:09 AM.

  8. #8
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,120

    Default

    Follow the FAQ to make sure it is set up right - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: PokerMaster HUD Converter Manual
    Regards udbrky (Chris)

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    17

    Default

    i purchased the pokermaster converter and installed pokermaster on bignox and momo, but when i attempt to log into my pokermaster account on either emulator, i get an error of 'bad network connection'.

    does anyone know how to resolve this issue?

  10. #10
    PokerMaster Converter Support
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8

    Default

    Hey

    The error text indicates that there are problems with connecting to the PokerMaster server.

    This problem exists even when the converter is not running. Right?
    If so - cause of the problem can be:
    1) emulator (can you check internet from emulator?)
    2) PM application
    3) or something blocks the Internet connection to the PM server (internet provider, firewall, antivirus)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 03-15-2015, 02:44 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-06-2011, 05:16 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 11-26-2009, 09:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •