Missing some hands from ipoker
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    101

    Default Missing some hands from ipoker

    A lot of hands are not imported from Betfair. I remember I had this issue in the past also. When I played on William Hill there was a way to export chosen hands (that were not imported) hand by hand. There isn't that option on Betfair however. I use version 8454 (because I want to have hud on Microgaming). Is this Hm2 or Betfair issue?

    edit. When looking closer the stats/results, I can see those are totally wrong. Example it shows I have played 2118 hands and paid $8097 rake this month (max rake can be $1/hand).

    edit2. I created new database with version 8454. Same errors. Then I tried with version 8484 and it worked fine. Last month worked with 8454 but it seems ipoker have changed something that it doesn't work anymore.
    Last edited by Sam; 12-13-2017 at 12:49 PM.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,695

    Default

    Please update to this version
    http://www.holdemmanager.com/Downloa...AutoUpdate.exe

    Please try to vacuum/analyze and reindex your database - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: Database Manager (Ribbon)

    If you continue to have problems, try the following:

    Try creating a new DataBase and import a small portion of your \HM2Archive so you can see if the problem exists in the new DB - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: How to create a new database and import previously played hands

    If the new database seems to work properly, it sounds like your database might be corrupt. Please continue to use the new database and import the rest of your hands using the steps above. This is why regular backups are a good idea. If your database becomes corrupt you can restore a backup and only have to import the most recent hands (that were played after the backup was created) and edit any tournament results if necessary. I recommend keeping at least the most recent 2 or 3 backups in case the most recent one does not restore properly you can try the previous backup.

    Here is a FAQ explaining how to backup your database and all settings in one easy step - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: How does Backup and Restore Database, Settings and HUD configs work?

    If none of that helps please zip and email the problem hand histories to us using the 'Contact Support' link here - https://support.holdemmanager.com/support/product/1

    All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\MM\DD.* It is configured in the Site Setup - Auto Import Folders menu.

    When sending any files please zip them (right-click > send to > compressed folder) before attaching them to an email. If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site like dropbox, then 'copy public link' and paste the download link directly into the support ticket email.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 07-30-2015, 04:28 PM
  2. 1.11.04 Missing few hands at iPoker (PLO)
    By GrumpyDadPoker in forum Manager General
    Replies: 10
    Last Post: 01-16-2011, 10:41 PM
  3. Missing hands(on Ipoker?)
    By HPR1978 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-2010, 01:22 AM
  4. Missing hands in iPoker
    By CliffLee in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 01-08-2010, 05:00 AM
  5. Missing ipoker hands
    By harmonica in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 12-09-2009, 04:06 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •