HM2 not working with HM3 Beta installed
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    40

    Default HM2 not working with HM3 Beta installed

    Hi,
    I'm in the Beta program for HM3 and yesterday I tried to install it, but it seems to monopolize the postgresql connection and I can't connect HM2 to the database anymore.
    If I uninstall the beta, HM2 restarts to work properly.

    They can't coexist on the same machine?

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,290

    Default

    That's not possible. HM3 does not use postgres.

    This is usually a firewall or windows update issue and the following guide gives a step by step guide:
    Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: Can not Connect / Failed to Start PostgreSQL

    If you continue to have problems, please duplicate the issue and send us log files with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing:
    - Open Windows Event Viewer's (Control Panel > System & Security > Administrative Tools or Start > Search > 'Event Viewer') > Windows Logs > Applications.
    - Check for any errors and send the information (Save All Events As...).
    - Please send a log file as well - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: How Do I Send a Log File to Holdem Manager Support?

    When sending any files please zip them (right-click > send to > compressed folder) before attaching them to an email. If the attachment is larger than 10MB please upload them to a file hosting site like dropbox, then right-click > 'copy public link' and paste the download link directly into the support ticket email. If you have any problems with dropbox try using filedropper.com
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    40

    Default

    You're right, I just tried again and they run without problems. Strange, maybe some OS update that I didn't notice.

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,290

    Default

    You are very welcome. Thank you for letting us know it solved your problems. It helps us when crafting future replies to other customers with similar problems.

    Good luck at the tables. If you have any further questions or problems do not hesitate to ask us.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Cant installed the new beta version
    By rmarquez in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 01-10-2011, 05:19 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 05-03-2010, 10:20 AM
  3. Installed 1.10 Beta 8 now can't open HM
    By roswell in forum Releases
    Replies: 4
    Last Post: 01-17-2010, 03:44 AM
  4. Installed current beta, now can't open HM
    By bumbum0711 in forum Releases
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2010, 01:43 AM
  5. Installed beta and now all I get is an errror message
    By Lowkey in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-2009, 07:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •